'Armija' razoružana u Baskiji, Teo "poludeo" u finišu!

Autor: Boban Filipović
četvrtak 21.01.2016.
22:27
Izvor: Sportske.net

Velika pobeda Laboral Kuće pred svojom publikom u četvrtom kolu Top 16 faze Evrolige.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Oslabljen neigranjem svog najboljeg igrača u tekućoj sezoni, Nanda De Koloa, moskovski CSKA je doživeo drugi poraz u Top 16 fazi na gostovanju u Vitoriji.

Četa Velimira Perasovića slavila je rezultatom 81:71 (18:10, 16:24, 23:20, 24:17), ali konačan skor nije realno merilo onog što se dešavalo na parketu.

U poslednjem minutu meča, pri vođstvu domaćih od 74:70, Miloš Teodosić je žestoko reagovao jer sudije nisu dosudile ličnu grešku Kimu Tiliju koji se pod košem borio sa njim za poziciju, to je rezultiralo prvo tehničkom greškom, a potom i isključenjem srpskog plejmejkera, što je Baskima širom otvorilo 'trijumfalnu kapiju'.



Teo je bio najefkasniji u svojoj ekipi sa 18 poena, uz to je imao i 7 asistencija i 3 skoka. Ukupno gledano, i pored opisane 'žute minute', bio je ubedljivo najzapaženiji pojedninac u taboru 'Armejaca'.

U pobedničkom sastavu Janis Burusis je, kao po običaju, bio najistaknutiji, grčki centar je imao dabl-dabl učinak od 19 poena i 13 skokova. Dobru podršu imao je u Kozeru, Adamsu i Hangi, koji su imali dovicfren košgeterski učinak.

 
Oba tima imaju po dve pobede u poraza nakon 4. kola top 16 faze.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke