"Baja" Nurkić za petama Jokiću, procvetao od prelaska u Portland!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 24.03.2017.
08:48
Izvor: Sportske.net

Trka se nastavlja, nova odlična partija Bosanca, Portland diše za vrat Denveru. DeRozan rasturio Majami, Sparsi konačno našli rešenje za "Grizlije"!

AP Photo/Steve Dykes
AP Photo/Steve Dykes

Povezane vesti

Portland nije propustio šansu protiv nezainteresovanog Njujorka.

Slavili su u Oregonu, Lilard je ubacio 30 poena, Nurkić napravio novi dabl-dabl, 16 poena, 10 skokova.

Sve je bilo gotovo mnogo pre kraja meča, Portland je opet za petama Denveru, ima pobedu manje. Inače, kada je Nurkić u pitanju, od kada je stigao baš iz Nagetsa, tim ima 9-6 i igraju verovatno najbolju košarku u sezoni. On čak ima i 3.5 asistencije po meču, što je četvrti najbolji rezultat od centara, ako računam period posle Ol-Star brejka.

U derbiju, San Antonio je savladao Memfis i ostao uz rame vodećim Voriorsima. LaMarkus Oldridž je ubacio 23 poena za Teksašane, gosti su uspeli da nametnu svoj stil, sjajno su se borili, odbrane su dominirale, ali nije bilo dovoljno. Ovo je bila i osveta za dva poraza od "Grizlija" ove sezone, a Sparsi ostaju na dva poraza iza Voriorsa.

Zanimljivo kada bi se sezona danas završila u plej ofu bi baš gledali u prvoj rundi ovaj duel,  obzirom da je Memfis na sedmoj poziciji.

Ni Dalas ne odustaje, savladali su Kliperse, neočekivano, učinili i uslugu Juti koja se bori za četvrto mesto i prednost domaćeg terena. Harison Barns je bio junak pobede, postigao je poene kojim je Dalas stigao do prednosti, a onda i ukrao loptu Grifinu na četiri sekunde pre kraja. Redik je promašio za pobedu gostiju sa sirenom, sada su pod moranjem za vikend baš protiv Jute u Los Anđelesu.

Toronto je lakše nego što se očekivalo dobio Majami, DeRozan je ubacio 40 poena, gosti su delovali očajno, šutirali su ispod 40%, Dragić je dao 13 poena, imao po 7 skokova i asistencija, ali ni njega nije služio šut. Zanimljivo da je tim sa Floride poveo sa 15 razlike, ali se to brzo istopilo. Raptorsi su ostali četvrti na Istoku, pola pobede manje od Vašingtona, Majami je i dalje osmi, ali ima samo pobedu više od Detroita i Čikaga.

I na kraju, u beznačajnom meču, najgori u ligi, Netsi su razbili nezainteresovane Sanse. Na kraju je bilo 28 razlike za domaće koji su dobili 15 mečeva u sezoni, ali u poslednje vreme igraju bolje. Prvi put ove sezone Bruklin je dobio dva meča u nizu.

Rezultati:

Portland - Njujork 110:95
San Antonio - Memfis 97:90
Dalas - LA Klipers 97:95
Bruklin - Feniks 126:98
Majami - Toronto 84:101

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Friday, 24.03.2017
14:22

Jusa Grobarcina isto kao i dva Dzonija (Jokic i Milutinov), isto kao i Zagor, isto kao i Belineli i Keselj nekada, isto kao i Sasa Djordjevic, PSD, Bodibond, Divac, Rebraca, Drobisa, Vujanic, Vesa, Haus, Canak, Miloje, Krle, Kosta, Bo, Gagi, Bogi, Leo, Zofri, MM, Pavlovic...

avatar
Čeki
Friday, 24.03.2017
17:21

Ako pricas o navijackim afinitetima Sale Djordjevic je uvek bio Zvezdas, to svako zna i zato ga navijaci Partizana cene zbog onoga sto je uradio, ali ovako ga ne vole jer voli Zvezdu.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Saturday, 25.03.2017
14:58

Navijao je kao klinac jer mu je cale vazan covek za zvezdinu istoriju, ali nema sanse da i dalje navija. Ako i dalje sumnjas, mogao si da vidis kod Ivana Ivanovica za koga mu srce kuca.

avatar
Čeki
Saturday, 25.03.2017
01:10

Druze svaki Grobar zna za Saleta, jer je prvo bio u Zvezdi i konstatovali su da nije talentovan, pa je otisao u Partizan, ali svako ko navija za Partizan za Saleta to zna, ja recimo znam minimum 10 ljudi koji to potvrdjuju a navijaci su Partizana, jer su i oni svesni.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Friday, 24.03.2017
17:55

Ovo uopste nemam nameru da komentarisem, toliko ti je besmislen komentar.

avatar
Čeki
Friday, 24.03.2017
17:22

Za Jokica nzm, a koliko znam Keselj uopste nije Grobar, kao ni Milutinov.