'Balerina' zove Zvezdaše u "Arenu"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.03.2015.
13:41
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Mladi glumac Aleksandar Radojičić koji se ljubiteljima filma predstavio u ulozi Milorada Mikice Arsenijevića poznatijeg kao Balerina, čestitao je Crvenoj zvezdi 70 godina postojanja i pozvao "Delije" na rođendansku "žurku" u "KombankAreni".

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Sportsko društvo Crvena zvezda slavi 70 godina postojanja a navijači će veliki jubilej imati priliku da proslave na utakmicama koje klubovi iz crveno-bele porodice igraju u završnici tekuće nedelje.

Fudbalski klub Crvena zvezda u subotu dočekuje Vojvodinu u okviru 18. kola Jelen Superlige, dok će košarkaši već u četvrtak na teren.

Vicešampion Srbije ugostiće aktuelnog prvaka Evrope u okviru 9. kola TOP 16 faze Evrolige što će biti odlična prilika da "Delije" naprave lepo rođendansko slavlje.

Tim povodom navijačima Crvene zvezde obratio se mladi glumac Aleksandar Radojičić koji se do sada proslavio ulogom Milorada Arsenijevića poznatijeg kao Balerina u filmu "Montevideo - Bog te video".

Kao jedan od članova glumačkog bunjišta koji ne kriju svoju navijačku pripadnost Radojičić je Crvenoj zvezdi čestitao 70. rođendan i pozvao "Delije" da u četvrtak napune "KombankArenu".

"Zvezdaši, prava prilika da svi zajedno proslavimo rođendan voljenog kluba je utakmica sa Makabijem u Evroligi. Dođite da napunimo Arenu i napravimo atmosferu o kojoj će pričati cela Evropa i koju ćemo dugo pamtiti" poručio je 'Balerina'.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Wednesday, 04.03.2015
14:42

Nije ni cudo sto je bas on glumio igraca sa tim nadimkom, svi su oni baletani u fudbalu.