Bamberg uzima kapitena Bajerna

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.06.2017.
23:58
Izvor: Sportske.net

Šampion Nemačke započeo je misiju formiranja tima za nastupajuću sezonu, a u planovima Andree Trinkijerija nalazi se i dosadašnji kapiten minhenskog Bajerna.

Epa/Andreas Gebert
Epa/Andreas Gebert

Povezane vesti

Košarkaši Brose Bamberga odbranili su titulu u nemačkom prvenstvu i tako ponovo obezbedili plasman u Evroligu.

Nakon ostvarenog uspeha prvo je obezbeđeno da Andrea Trinkijeri ostane na klupi, a zatim su u Bambergu počeli da povlače poteze vezane za formiranje ekipe koja će braniti boje ekipe u Evroligi i Bundesligi naredne sezone.

Sigurni smo da ste već čitali o tome da bi kapiten Crvene zvezde mt:s Luka Mitrović trebalo da bude angažovan kao zamena za Nikola Melija koji ide u Fenerbahče, a izgleda da je na pomolu još jedan transfer.

Dosadašnji kapiten minhenskog Bajerna Bris Tejlor (30) uveliko pregovara sa čelnicima Bamberga i uskoro bi trebalo da stavi potpis na dvogodišnji ugovor sa šampionom Nemačke.

Amerikanac je u Bajern stigao 2013. godine i sa klubom iz Minhena osvojio titulu prvaka Nemačke, a pred početak minule sezone aktivirana je klauzula u ugovoru pa je u Bavarskoj ostao do danas.

Po završetku sezone Bris Tejlor je dobio odrešene ruke u izboru nove sredine pošto su u Bajernu zaključili da im više nije potreban.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke