Barani žele da pruže jak otpor Partizanu u AdmiralBet ABA ligi

Autor: Lazar Nikolić
petak 01.04.2022.
14:30
Izvor: Sportske.net, Beta

Svesni su uloge autsajdera.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Košarkaši Mornara gostuju sutra ekipi Partizana, u utakmici 25. kola AdmiralBet ABA lige.

Trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević rekao je danas da utakmica protiv Partizana u AdmiralBet ABA ligi dolazi u teškom trenutku po njegovu ekipu jer ne zna u kojem će sastavu nastupiti u Beogradu, ali je dodao da će pokušati da pruže što jači otpor "crno-belima".

"Nismo mogli imati težeg protivnika u ovako teškom trenutku po nas. Tu prevashodno mislim na zdravstveni bilten. Već 15 dana kuburimo sa bolešću i povredama igrača. Svakog dana gledamo ko će se oporaviti kako bismo znali u kakvom sastavu ćemo putovati u Beograd", rekao je Pavićević.

"Međutim, uvek kažem, nezavisno od toga u kom sastavu ćemo igrati dužni smo da damo svoj maksimum, kao što su momci u poslednje dve utakmice dali i više od svog maksimuma i bili nagrađeni pobedama", dodao je on.

Ekipa iz Bara je trenutno osma na tabeli regionalne AdmiralBet ABA lige sa devet pobeda i 13 poraza, dok je Partizan drugi sa skorom 19/4.

"Teško da možemo da pretimo Partizanu u 'Pioniru', pogotovo kad nas dočekuje u ovakvom sastavu, predvodjen Željkom Obradovićem. Na nama je da damo sve od sebe, a za kakav će rezultat taj maksimum biti dovoljan, to, nažalost, ovoga puta zavisi od protivnika", rekao je Pavićević.

"Idemo na put posle dve pobede dosta rasterećeni, ali sa dozom bojazni od toga u kakvom ćemo sastavu nastupiti. Nadam se da će se neki igrači oporaviti i da ćemo pružiti što jači otpor Partizanu", istakao je trener Mornara.

Košarkaš Mornara Nemanja Vranješ rekao je da njegova ekipa putuje u Beograd sa željom da se "još jednom dopadne beogradskoj publici" i da potvrdi dobru formu, bez obzira što će biti oslabljeni.

"Do kraja ne možemo ni ka začelju tabele ni ka plej-ofu pa je prilika da, u preostale četiri utakmice, bez grča, pokažemo da ćemo zasluženo i iduće sezone, sedmi puz uzastopno biti učesnici elitnog regionalnog takmičenja, AdmiralBet ABA lige", rekao je on.

Utakmica 25. kola AdmiralBet ABA lige Partizan - Mornar igra se sutra od 21.00 u hali "Aleksandar Nikolić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke