Barsa odbila 1.000.000 evra, Panatinaikos "krade" Šengeliju Zvezdi?

Autor: Nemanja Janošev
sreda 19.07.2023.
08:15
Izvor: Sportske.net

Hoće li PAO uskoro dobiti još jednog centra?

@Virtusbo/Twitter
@Virtusbo/Twitter

Povezane vesti

Košarkaški klub Panatinaikos želi da ojača svoju centarsku, ali za sada, nedostaje alternativa Matijasu Lesoru.

"Zeleni" na poziciji "petice" imaju samo doskorašnjeg košarkaša Partizana. Na četvorci su popunjeni Čougkazom, Adetokumbom i Mitogluom koji umeju da se "popnu" na višu poziciju, ali svakako nedostaje još kvaliteta pod obručem ukoliko žele da ispune zacrtane ciljeve.

Prema informacijama "SDNA", Panatinaikos je pokušao da angažuje Jana Veselog. Čak su bili spremni i da plate njegovu izlaznu klauzulu od 1.000.000 evra, ali je Barselona to odbila. Ponudili su mu ugovor od dve godine uz platu od 2.000.000 evra po sezoni, no kako se španski tim pita, ništa od toga se neće realizovati i iskusni Čeh ostaće u Kataloniji i naredne sezone.

Taj novac, Panatinaikos će pokušati da usmeri ka čoveku koji je, prema informacijama, dogovorio lične uslove sa Crvenom zvezdom, ali još uvek postoje prepreke oko njegovog angažmana. U pitanju je Tornike Šengelija kojem, kako piše "Jurohups", PAO planira da ponudi iste uslove kao i Veselom - dvogodišnji ugovor vredan 4.000.000 evra.

Italijanski klub bi bio voljan da pusti gruzijskog centra budući da bi uštedeli 2.800.000 evra neto što bi mogli da utroše na tržištu za novog igrača.

Kako izgleda roster Panatinaikosa, ali i drugih evroligaških ekipa, možete pogledati OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke