Batler bolje od "letećeg Majkla", Jokić starter, "serija" Lejkersa!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 04.01.2016.
09:13
Izvor: Sportske.net

Čudo u Kanadi, Srbin blizu dabl-dabla, Lejkersima se svidelo da pobeđuju. Alfalov rafal u MSG, gvozdena odbrana Majamija!

BETA/AP Photo/Frank Franklin II
BETA/AP Photo/Frank Franklin II

Povezane vesti

Makar za jedno poluvreme Džimi Batler je bio bolji od Majkla Džordana.

Kakvo je to bilo poluvreme! Košarkaš Bulsa je Torontu ubacio 40 od 42 poena u drugom poluvremenu pa je Čikago odneo pobedu iz Kanade.

Džordan je svojevremeno, protiv Milvokija 1989. ubacio 39 poena, takođe u drugom poluvremenu.

Batler je šutirao 14 od 19 u nastavku, kao da ga su ga ražestile kopče u ustima, posle posekotine nastale nakon bliskog susreta sa Kerolom.

Ovo je za Čikago četvrta pobeda u nizu, a protiv Reptorsa imaju odličan skor u poslednje vreme, nisu izgubili od poslednjeg dana 2013. dakle više od dve godine.

Denver je poražen kod kuće od Portlanda, MekKolum je sa 25 poena, opet u odsustvu Lilarda bio lider gostiju iz Oregona.

nikola jokic

Jokić dobar u porazu, bio je starter, 9 poena, 10 skokova, po 2 asistencije i ukradene lopte. Nurkić je odigrao petnaestak minuta, 12 poena, 8 skokova, i dalje je rovit, ali na putu oporavka. Denveru nisu pomogla ni 29 poena Danila Galinarija, bila je to utakmica sa puno prekršaja, grešaka, izvedeno je 80 bacanja, pobedio je manje slab tim.

Lakers 76ers Basketball

Lejkersi su u najboljoj seriji sezone, prvi put od prošlog februara dobili su tri meča u nizu. Savladali su slabi Feniks, blistao je Lu Vilijams sa 30 poena. Za Sanse ovo je deveti poraz u nizu, u velikoj su krizi. Ponovo nije bilo Brajanta, kao ni zbog Siksersa zbog bola u ramenu, odličan Lari Nens Džunior, malo je podsetio na slavnog tatu, ubacio je 15 poena i imao 14 skokova. Nije štedeo Sanse u kojima je njegov otac Lari Nens proveo više od šest godina.

Majami je lako dobio u Vašingtonu, osvetio se za poraz na Floridi u decembru. Kris Boš je ubacio 23 poena, Dragić 18, meč je dobila sjajna odbrana Hita. Spustili su Vizardse na 34% šuta, domaćin je šutirao trojke 4 od 29, jasno ništa nisu mogli da očekuju osim ubedljivog poraza.

Aron Alfalo je bio junak u trijumfu Niksa nad favorizovanom Filadelfijom. Ubacio je sedam trojki na početku, ukupno 38 poena pa je pobeda ostala u Medison Skver Gardenu.

Dobri su bili Robin Lopez sa 16 poena i 11 skokova, kao i Porzingis sa 14 poena. Niksi su imali prednost od početka meča, videćemo može li Atlanta da uzvrati u utorak u svojoj dvorani, kada će ovi timovi ponovo odmeriti snage.

Rezultati:

Toronto - Čikago 113:115
Njujork - Atlanta 111:97
Vašington - Majami 75:97
Denver - Portland 106:112
Lejkersi - Feniks 97:77

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke