Batler pokrenuo lavinu, Dragić se seli sa Floride, profitiraće i Kokoškov?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 26.09.2018.
22:11
Izvor: Sportske.net

Nedavno je košarkaš Minesote zatražio trejd, ovo je jedna od mogućih opcija.

Beta/AP Photo/Lynne Sladky
Beta/AP Photo/Lynne Sladky

Povezane vesti

Džimi Batler želi da napusti Mineapolis, to je stavio do znanja upravi Timbervulvsa, koja aktivno traži ekipu sa kojom bi mogli da naprave razmenu.

Bivši košarkaš Bulsa je izrazio želju da se preseli u redove Bruklin Netsa, Njujork Niksa ili LA Klipersa, ali trenutno Majami važi za favorita, kada je budućnost Batlera u pitanju.

"Vrelina" je zainteresovana da napravi trejd sa Minesotom, a prema informacijama koje ima dobro upućeni novinar "ESPN-a" Adrijan Vojnarovski, u suprotnom smeru bi mogao da krene plejmejker Hita Goran Dragić.

Slovenac je jedan od najboljih, ako ne i najbolji igrač Majamija u ovom trenutku, ali očigledno u upravi kluba smatraju da bi sa Batlerom bili konkurentija ekipa, te su spremni da pošalju iskusnog plejmejkera u Mineapolis kod Toma Tibodoa.

U tom slučaju bi Minesota morala da se reši jednog plejmejkera, a tu su svoju šansu ugledali Finiks Sansi.

Ekipa koju sa klupe od ovog leta predvodi srpski stručnjak Igor Kokoškov će pokušati da se uključi u trejd kao treća ekipa, kako bi u svoje redove preselili prvog pleja Timbervuvlsa Džefa Tiga.

Opcija za Sanse je i mladi Tajus Džouns, ali nema sumnje da bi Kokoškov radije u svojim redovima video iskusnog Tiga.

Bilo kako bilo, Batler je na izlaznim vratima Minesote, naredna destinacija bi mogao da mu bude Majami, a u tom slučaju bi Gorana Dragića od starta sezone gledali u društvu Karla-Entonija Taunsa u Mineapolisu.

I Kokoškov bi u ovom trejdu mogao da dobije veliko pojačanje, Sansi će kao treći tim u trejdu pokušati da dođu do Tiga ili Tajusa Džounsa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke