BBL - "Stotka" Saletovog Bajerna, Gagi vodio Albu do pobede na gostovanju!

Autor: Nikola Miloradović
subota 03.12.2016.
22:56
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Bajerna su deklasirali jedan od najboljih timova u Nemačkoj ove sezone, dok je Alba slavila na gostovanju Vircburgu.

eurocupbasketball.com
eurocupbasketball.com

Povezane vesti

Izabranici Aleksandra Đorđevića deklasirali su ekipu Bajeruta u 12. kolu nemačke Bundeslige.

Na kraju je bilo 100-86 za "Bavarce", prednost je rasla i do 30 poena, ali su domaći "pustili gas" u poslednjem kvartalu, kada su gosti spasili obraz i upristojili razliku.

U ekipi Bajerna, odlična partija nemačkog reprezentativca Antona Gavela koji je upisao 20 poena, bratili su ga Brajs Tejlor sa 17, Maksi Kleber sa 15 i Devin Buker sa 14 poena.

Bivši košarkaš Partizana Vladimir Lučić je meč završio sa 11 poena, pet asistencija, tri skoka i dve ukradene lopte.

U poraženom sastavu najbolji je bio Amaize sa 25 poena, pratio ga je Vačalski sa 18. Dvocifreni su bili i Anderson sa 14 poena, kao i Marej sa 10.

Ovo je ekipi Bajeruta prvi poraz u regularnom delu utakmice ove sezone, do ovog susreta su imali 10 pobeda i jedan poraz nakon produžetaka. Đorđevićev Bajern ima utakmicu zaostatka, a sa skorom 10-1 je odmah iznad njih, na trećem mestu na tabeli.

Košarkaši Albe su slavili na gostovanju Vircburgu, na kraju je bilo 77-86 za izabranike Ahmeta Čakija.

Vodili su gosti tokom čitavog susreta, samo je poslednja deonica pripala Vircburgu, ali je to bilo dovoljno samo da domaćin umanji razliku.

Pobednički sastav je predvodio bivši košarkaš Partizana Dragan Milosavljević sa 18 poena, čak devet asistencija i četiri skoka, za ukupan indeks 24. Isti košgeterski učinak je imao i Atser, dok je Elemedin Kikanović upisao dva poena manje.

Akpinar je dodao 15, nemački reprezentativac Nik Gifi je dodao 11 poena.

Alba je peta sa skorom 7-5, dok je Virburg sa skorom 4-8 na 12. mestu na tabeli

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke