Bjelica i "Vukovi" se baš obrukali, Jokiću slaba uteha, vratio se "broj jedan"!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 27.03.2018.
08:21
Izvor: Sportske.net

Iznenađenje u Mineapolisu, ali Denver to nije umeo da iskoristi posle dobrog poluvremena. Našima drhte ruke, sad Teo i Bobi imaju dobru šansu da se vrate u igru!

EPA/LARRY W. SMITH CORBIS OUT
EPA/LARRY W. SMITH CORBIS OUT

Povezane vesti

Šok u Mineapolisu, posle 17 mečeva, "Grizliji" su dobili na strani, iznenadili su domaćina kome je pobeda bila potrebna kao hleb nasušni. Vejn Selden je ubacio 23 poena, Gasol odigrao simultanku, 20 poena, 10 skokova i 6 asistencija i jedan i drugi su pogodili po četiri trojke, Memfis je ubacio ukupno 15.

Ovo je težak poraz za Minesotu, "efekat" Bjelica je ispario, naš košarkaš se nije upisao, promašio je svih pet šuteva, imao 4 skoka. Sada već nedostaje Džimi Batler, "Vukovi" imaju 6-7 od kada se on povredio.

Porazom je Minesota pala na osmo mesto, imaju pola pobede manje od Jute.

Ali, na njihovu sreću, Denver nije iskoristio kiks, izgubili su u Filadelfiji, Jokić je ubacio 14 poena, slabo šutirao, imao 7 skokova i 4 asistencije.

Meč će ostati upamćen po povratku Markela Fulca, pik broj 1 je posle pet meseci bio na parketu, 10 poena, 8 asistencija, videćemo koliku će šansu dobijati u plej ofu, ali sada, kada je obezbeđeno prvo doigravanje od 2012. je prilika da se vrati na teren. "Proces" Embid je ubacio 20 poena, imao 13 skokova za Filadelfiju.
Denver je odigrao dobro poluvreme i onda stao, kouč Meloun je kao i obično krivio nedostatak discipline u odbrani.



Dakle, ista meta, isto odstojanje,  Nagetsi kasne za Minesotom dve pobede, imaju i meč manje. U igru bi mogli da se vrate Klipersi, ako dobiju Bakse, a Denver izgubi od Toronta naredne noći, Teo i Bobi bi mogli do devetog mesta i pravog povratka u borbu za doigravanje.

Nebitni meč u Severnoj Karolini otišao je u produžetak, Kemba Voker igra sjajno, u dodatnih pet minuta je ubacio 11 poena i srušio Nikse. Bek Hornetsa je dao 31 poen, Hazard dodao 23, imao i 13 skokova.

Boston je očekivano slavio u Arizoni, Džejson Tejtum je ubacio 23 poena, Markus Moris dodao 20 bivšem klubu, a zatim i iskrenuo zglob pred poslednju četvrtinu. Svejedno, laka pobeda Seltiksa koji kasne tri pobede za liderom Istoka Torontom.

Pistonsi su dovili Lejkerse, smanjili prednost osmoplasiranog Majamija na pet pobeda, ali iskreno, čudo im je potrebno da se domognu plej ofa. Dvojica Redžija, Džekson i Bulok su kombinovali 36 poena, Grifin 15, i mao je rani problem sa penalima, odigrao samo 24 minuta, ali to nije smetalo Detroitu koji je gubio na poluvremenu, ali okrenuo rezultat u nastavku. Kod gostiju, Rendl 23 poena, 11 skokova, Kajl Kuzma 20 poena, 11 skokova. Lonzo Bol je uz 15 koševa, asistirao 11 puta.

Rezultati:

Feniks - Boston 94:102
Minesota - Memfis 93:101
Šarlot - Njujork 137:128 pr.
Filadelfija - Denver 123:104
Detroit - LA Lejkers 112:106

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke