Bjelica otvorio dušu nakon sjajne partije: "Bio sam potcenjen celog života!"

Autor: Ivan Cvetković
subota 27.10.2018.
13:28
Izvor: Sportske.net

Srbin blistao u pobedi nad timom iz prestonice.

twitter.com/SacramentoKings
twitter.com/SacramentoKings

Povezane vesti

Sinoć je Nemanja Bjelica održao pravi čas košarke u pobedi Sakramenta protiv Vašingtona, a nakon utakmice nije krio oduševljenje zbog toga što je izjednačio rekord karijere u NBA ligi.

"Celog života, celu moju karijeru sam bio potcenjen. Nemam problem s tim, volim ovu igru, volim košarku. Naporno sam radio da budem ovde danas i stvarno smo igrali jako. Deron Foks je naš vođa, mi ga pratimo. Kada je na parketu, sve je lakše, pogotovo jer smo mladi", istakao je reprezentativac Srbije.

Bjelica smatra da Kingsi treba da idu korak po korak.

"Ne možemo da pričamo sada da ćemo osvojiti prsten ili igrati plej-of, bila je ovo sjajna pobeda. Posebno jer smo umalo izgubili. Želimo da igramo brzo, moramo da se pripremimo za svaku sledeću utakmicu. Ovaj tim ima svetlu budućnost", zaključio je "Profesor".

Prvi sledeći korak jeste za tri dana kada Kingsi gostuju Majamiju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Znajsha
Sunday, 28.10.2018
10:30

Pa nisi bas bio toliko potcenjen vec u NBA treba da budes tip-top.Mozes da zahvalis Divcu sto vas gura.I tebe i Bogdana.

avatar
neme
Saturday, 27.10.2018
14:22

Moze da ima brojke kao Jokic ako ga puste da igra ubio tri godine medu onim samostalnim preduzetnicima u minesoti ko mu doda loptu osusi mu se ruka☺