BL - Bamberg izgubio još jedan derbi

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 26.03.2017.
22:25
Izvor: Sportske.net

Ekipa koja bi mogla da učini veliku uslugu Zvezdi napravila je lošu uvertiru pred duel sa Darušafakom.

Epa/Sedat Suna
Epa/Sedat Suna

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s nadaju se trijumfu Brose Bamberga nad Darušafakom, što bi uz pobedu nad Uniksom crveno-belima donelo plasman u TOP 8 fazu Evrolige.

Brose Bamberg je ipak napravio lošu uvertiru za predstojeći duel sa turskom Darušafakom, pošto je doživeo drugi uzastopni poraz u Bundesligi.

Ekipa Andree Trinkijerija izgubila je na svom terenu od lidera šampionata Ulma rezultatom 84:79 (24:17, 21:24, 24:22, 15:16) čime je praktično izgubila šanse da na kraju ligaškog dela sezone zauzme prvo mesto na tabeli.

Rejmar Morgan je uz Krisa Beba bio nerešiva enigma za Brose Bamberg. Morgan je postigao 24 poena i upisao 9 skokova, a Beb ga je pratio sa 19 poena.

U timu Andree Trinkijerija istakli su se Nikolo Meli i Darijus Miler sa po 17 poena, a poen manje od pomenutog dvojca zabeležio je Denijel Tejs.

Brose Bamberg u četvrtak dočekuje Darušafaku u poslednjem evroligaškom meču na domaćem terenu, a eventualnom pobedom nemački sastav bi omogućio Zvezdi da pobedom nad Uniksom overi plasman u TOP 8.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke