Boban veličanstveni!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.03.2015.
23:50
Izvor: Sportske.net

Najkorisniji igrač prvog dela sezone u Evroligi Boban Marjanović nastavio je da dominira u elitnom takmičenju. Uz novi dabl-dabl učinak i sa 40 indeksiranih poena Bobi je potvrdio da mu u Evroligi nema ravnog pod koševima.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom doživeli su deveti poraz u TOP 16 fazi Evrolige a duel u Berlinu bio bi lišen svake neizvesnosti da crveno-beli u ekipi nisu imali Bobana Marjanovića.

Četrnaesti put na 22 evroligaške utakmice u tekućoj sezoni Boban Marjanović je ostvario dabl-dabl učinak a 40 indeksiranih poena govore da mu u 12. kolu TOP 16 faze niko neće prići ni blizu.

Drugu nedelju za redom centar Crvene zvezde Telekom biće najkorisniji igrač koja ali će titulu MVP-a poneti neko drugi zbog činjenice da vicešampion Srbije nije uspeo da savlada Albu.

Individualna priznanja svakako su važna ali u slučaju Bobana Marjanovića titule MVP-a nisu od većeg značaja. Centar Crvene zvezde Telekom dominira u tekućoj sezoni i već sada je izvesno da crveno-beli neće moći da ga zadrže u timu.

O tome kakvu sezonu igra Boban Marjanović najbolje govori podatak da na poslednjih 7 utakmica u proseku beleži 32 indeksirana poena a večeras je uspeo da obori individualni rekord po broju datih poena i indeksu korisnosti.

Marjanović je večeras postigao 27 poena (9/12 za dva, 9/11 sa penala), ostvario 10 skokova i dve blokade. Kada se tome doda da je nad njim napravljeno 8 prekršaja jasno je koliko Bobi iz meča u meč doprinosi u igri Crvene zvezde Telekom.

Posle svega, ostaje da uz još dve solidne partije potvrdi titulu najkorisnijeg igrača prve dve faze takmičenja u Evroligi a našim čitaocima da uživaju u objedinjenim potezima sa meča u Berlinu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke