Bobi: "Imamo još dosta 'goriva'"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 16.09.2017.
12:56
Izvor: Sportske.net

Centar košarkaške reprezentacije Srbije Boban Marjanović rekao je da igrači ne osećaju zamor i da imaju "goriva" za finale.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Na današnjoj konferenciji za medije uoči finala Evropskog prvenstva za košarkaše novinarima se obratio i centar reprezentacije Srbije Boban Marjanović.

Popularni "Bobinator" rekao je da se oseća fenomenalno i čestitao saigračima na plasmanu u finale.

"Posle ovakve noći, posle jučerašnje utakmice stvarno je lep osećaj biti ovde, biti ja, biti mi. Do sada smo odradili težak posao, mislim da je svako dao svoj maksimum, da je svako dao svoj udeo u svemu što smo uradili, počev od Kopaonika do sada. Svaka čast mojim saigračima, mojim drugarima i celom stručnom štabu", kazao je Bobi.

Finale je na programu u nedelju, protivnik će biti selekcija Slovenije, a Bobi ne sumnja u to da će "Orlovi" dati maksimum.

"Odradili smo dobar posao za sada. Očekuje nas finale, biće teška utakmica, Slovenci igraju fenomenalno i ako hoćemo da ih pobedimo moramo da igramo jače i bolje od njih. Očekujemo najbolje", dodao je Marjanović.

Na pitanje koje je bilo upućeno selektoru vezano za umor igrača odgovorio je Bobi i tom prilikom poslao snažnu poruku koja svedoči o tome kako se osećaju naši reprezentativci.

"Ima rezerve, ima snage, ovo radimo celog leta i stvarno smo dosta dobro radili tako da nam ostaje još dosta goriva u telima za finale", zaključio je centar reprezentacije Srbije.

Finale je na programu u nedelju od 20.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke