Bogdan otkrio - Evo zašto je 'podbacio' u prvom poluvremenu!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 04.09.2017.
22:35
Izvor: Sportske.net

Momak koji je sa 17 poena pogurao Srbiju ka drugoj pobedi na EuroBasketu otkrio je zašto je u prvom poluvremenu duela sa Turskom imao nešto slabiji učinak.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Srpski košarkaši savladali su Tursku rezultatom 80:74 u okviru 3. kola Grupe D na EuroBasketu, a Bogdan Bogdanović je sa 17 poena bio najefikasniji u pobedničkom sastavu.

"Jako teška utakmica, nismo mogli da je slomimo iako smo imali 10, 12 razlike u drugoj četvrtini. Na kraju je bitno da se pobedi i da se sada odmorimo jer sutra imamo utakmicu u pet", kazao je Bogdanović.

Novi član Sakramenta istakao je da će opravak biti lakši zbog trijumfa a potom se osvrnuo i na nešto slabiji učinak u prvom poluvremenu.

"Nije se igralo za mene, imali su drugu taktiku, ja sam uzeo samo par trojki. Gurali smo dole i to je išlo a kada nešto ide treba to i da se igra", istakao je Bogdan.

Doskorašnji član Fenerbahčea osvrnuo se i na atmosferu u "Fenerbahče Areni".

"Oni imaju neviđene navijače koji vole košarku i uvek igraju za 30% bolje, kao što bi smo i mi da igramo kod kuće. To je normalno i to daje neku dodatnu težinu. Bio sam oduševljen skandiranjem i što mi nisu zviždali. Dobio sam aplauze i drago mi je da sam ovde uspeo da ostavim trag", kazao je Bogdanović.

Sutra je na programu meč sa Velikom Britanijom a Bogdanović je rekao da će ekipa "morati da se spremi" iako nema dovoljno vremena za oporavak.

Na pitanje šta mu je prolazilo kroz glavu u momentu kada je vezao 10 poena u poslednjoj deonici Bogdan je uz osmeh odgovorio: "Da dam još deset!"

Srbija je sada druga na tabeli sa skorom 2-1 a u slučaju da Letonija savlada Rusiju mogla bi da se probije na prvo mesto.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
World is.... REAL
Monday, 04.09.2017
23:16
avatar
Monday, 04.09.2017
22:51

PA normalno ne smemo da budemo covek tim, jer to nije kljuc uspeha. KAd bi stalno na njega igrali Bogdan bi izgubio snage i jednostavno bi podbacio kad je najvaznije.