Bogdan pleše košarku, Jokić težak posao prepustio drugima, napravio potez večeri!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 25.11.2019.
08:53
Izvor: Sportske.net

Povratak Bogdanovića, pobeda Sakramenta. Jokić ofanzivno daleko ispod svog nivoa, ali ono što on uradi, obično obiđe svet.

AP Photo/Rich Pedroncell
AP Photo/Rich Pedroncell

Povezane vesti

Denver je nastavio seriju pobeda, jasno, bili su favoriti protiv Sansa, odlično veče trija Barton-Milsap-Marej, Jokić je imao 13 skokova i 5 asistencija, ubacio je samo osam poena, ali nije forsirao, šutnuo je tek devet puta.

Nije bilo lako u prvom delu, ali je odbrana završila posao, okrenula u nastavku, sveli su Bukera na 12 poena, najmanje u sezoni, kao da najbolji igrač Feniksa gubi dah. Dario Šarić odličan 18 poena i rekordnih 17 skokova. Denver je sa dve serije u drugom poluvremenu uspeo da se odlepi, Sansi su držali priključak, ali na kraju nisu imali šansu.

Bez Jokićevih asistencija ne može, ova je sigurno potez dana, ali smo se navikli.

Bogdan Bogdanović se vratio posle meča pauze, nastavio gde je stao, 21 poen Srbina, po 4 skoka i asistencije. Bjelica je ubacio 6 poena, imao 12 skokova, najviše u timu, šut ga nije služio. Kingsi su pobedu ispod 50%, ponovo je odbrana bila odlična, Vašington je efikasan tim, ali su im dozvolili samo 21 poen u poslednjoj četvrtini. Iskusni Harison Barns je ubacio 26 poena, za pobedu je Vizardsima nedostajao bolji Bredli Bil, završio je sa 20 poena, malo, ako se uzme u obzir da je u poslednjih pet mečeva postizao 30+ koševa.

Klipersi su lako izašli na kraj sa Pelikansima, strašna partija Harela, centar domaćih je ubacio 34 poena, imao 12 skokova, Leonard je dodao 26, nije se osetilo loše šuterski veče Pola Džordža. On je ubacio 6 trojki ali iz 16 pokušaja, ukupno je šutirao 20 puta. Klipersi su ubacili 16 trojki, ovo je drugi puz u sezoni da su u prvom poluvremenu postigli 70+ poena.

Derbi Njujorka pripao je Bruklinu. Spenser Dinvidi je bio prevaga sa 30 poena, Džaret Alen ubacio 18, uz 10 skokova, nosi veliki teret, Kajri je propustio još jedan meč, neće ga biti ni u naredna dva na gostovanju protiv bivših klubova Kavsa i Seltiksa.

Bruklin je dobi meč zahvaljujući bacanjima, realizovali su ih 27, Niksi svega 9.



U prvom meču dana novi šou Luke Dončića za pobedu Dalasa u derbiju Teksasa protiv Hjustona.

Rezultati:

Hjuston - Dalas 123:137
LA Klipers 134:109
Denver - Feniks 116:104
Vašington - Sakramento 106:113
Njujork - Bruklin 101:103

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke