Bogdan posle pobede pričao Amerikancima o Partizanu i Vujoševiću!

Autor: Darko Mitrović
utorak 06.02.2018.
10:17
Izvor: Sportske.net

Američki novinari dali su mu povoda da se podseti ONOG nezaboravnog detalja. A da iznenađenje bude veće, oni su to već znali!

Beta/AP Photo/Ben Margot
Beta/AP Photo/Ben Margot

Povezane vesti

Bogdan Bogdanović imao je blistavu noć u NBA ligi, junak je pobede Kingsa nad Čikago Bulsima (opširnije čitajte u prilogu), pa je, naravno, posle meča bio u centru pažnje tamošnjih novinara.

Posebno zanimljiv deo razgovora počeo je kada je Bogdan upitan za komentar situacije zbog koje je košarkaš Čikaga Robin Lopez isključen zbog druge tehničke greške. S tim u vezi, zanimalo ih je i da li se Bogdanu nešto slično desilo u dosadašnjoj karijeri.

Bogdan se nasmejao, a onda se podsetio one čuvene utakmice sa FMP-om, kada je tadašnji trener Partizana Duško Vujošević bio veoma ljut na njega, kada ga je uhvatio za vrat i poslao na klupu.

''Trener me je jednom u Partizanu izbacio iz igre. Možete da pronađete na Jutjubu, samo ukucajte 'trener davi Bogdanovića'. A videli ste?'', iznenadio se Bogdan na trenutak, a onda nastavio.

''Tako u Srbiji izgleda kada trener i igrač imaju odnos kao otac i sin. Vujošević je tada bio trener u Partizanu. Bilo je i još jedom pre toga, ali nikad zbog sudija, uvek zbog trenera", istakao je sjajno raspoloženi Bogdan, a taj deo razgovora možete da vidite od 2:20 u priloženom snimku.



-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stabber
Tuesday, 06.02.2018
14:24

Kakvi bre Kingsi, najgora ekipa vec godinama

avatar
Tuesday, 06.02.2018
11:21

Dobro (si) se setio! Bilo je i posle toga neceg slicnog, ali sa Andricem sahistom:-D