Bogdane, sad nema stajanja!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 28.11.2017.
23:12
Izvor: Sportske.net

Noćas nova šansa, razjarena "Grčka zver" stiže u grad.

Beta/AP Photo/Nick Wass
Beta/AP Photo/Nick Wass

Povezane vesti

Nema odmora za Sakramento, posle pobede nad šampionom, već večeras ih čeka Milvoki. Biće u svojoj dvorani, realno, gosti su favoriti, na 50% uspešnosti su, dok Kingsi imaju samo šest pobeda.

Bogdanović koji je rešio meč sa Voriorsima je vezao par dobrih partija, Kingsi su prošle godine izgubili oba meča od Baksa i to veoma ubedljivo. Ali, ovo je novi tim, svejedno, moraće da se čuvaju Adetokumba, "Grčka zver" je prošle sezone u proseku protiv Kingsa postigla blizu 26 poena.

Baksima ne ide najbolje poslednjih desetak dana, dobili su jedino posle produžetka u Feniksu, u Juti su izrešetani protiv Džeza, a uspeli su da izgube i u duelu sa Vašingtonom i slabim Dalasom. To je poremetilo atmosferu u timu, moraju da dobiju u Kaliforniji, više se priča o sukoba Grka sa pomoćnim trenerom Svinijem, nego o utakmici.

Gosti će dosta očekivati i od Krisa Midltona koji je posle par sjajnih partija zakazao u Solt Lejk Sitiju. Svakako da je Milvoki favorit, ali Kingsi igraju bolje kod kuće i možda mogu da iznenade, objektivno kvalitetnijeg protivnika.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke