Bogdanović: "Najveći motiv protiv Zvezde"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 29.10.2015.
10:52
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac iz redova Fenerbahčea Bogdan Bogdanović govorio je o ambicijama vezanim za tekuću sezonu i pritom otkrio da će u duelima sa Crvenom zvezdom Telekom imati veći motiv nego na drugim utakmicama.

fenerbahce.org
fenerbahce.org

Povezane vesti

Košarkaši Fenerbahčea silovito su ušli u novu sezonu u kojoj je cilj napad na trofeje u svim takmičenjima u kojima će uzeti učešće. Nakon dobrog otvaranja sezone usledila je serija loših rezultata ali Bogdan Bogdanović veruje da će stvari doći na svoje kada počne borba za titule.

"Velikim radom moramo da napravimo igru u tim utakmicama kada se odlučuje o trofejima. To nam je ambicija. Mada, ove godine će biti teže jer se dosta timova pojačalo" kazao je za "Sport" srpski reprezentativac.

Sudbina je htela da Fenerbahče ove godine u grupnoj fazi Evrolige ukrsti koplja sa Crvenom zvezdom Telekom, rivalom koji posebno inspiriše Bogdana Bogdanovića.

Prvi međusobni susret ekipe Želja Obradovića i Dejana Radonjića zakazan je za 4. novembar kada će Zvezda ugostiti istanbulski sastav. Bivši bek Partizana priznaje da će na toj utakmici imati nešto veći motiv.

"Možda ću imati malo veći motiv na tom gostovanju, što je i normalno. Znam da Zvezda za sada igra korektno. Imaju probleme sa povredama, ali verujem da će se dići" istakao je Bogdanović.

Braneći boje Partizana Bogdan Bogdanović je u finalnoj seriji domaćeg šampionata 2014. godine sa 123 poena na četiri susreta demolirao Crvenu zvezdu Telekom i odveo crno-bele ka 13. uzastopnoj tituli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skaut1
Thursday, 29.10.2015
17:21

Dao je sasvim korektnu izjavu. Nema se šta zameriti. I nadam se da ćemo se mi Zvezdaši radovati pobedi.

avatar
Volim Partizan
Thursday, 29.10.2015
11:53

Samo ponovi onu snagu kao u plej ofu kad si jih sam oduvao...

avatar
Friday, 30.10.2015
15:12

Znaci ti ces navijati za Fenerbahce protiv Zvezde?

avatar
Sunday, 01.11.2015
14:29

Koje nas? Ja ne navijam za Zvezdu! Ali navijati za turke to je vec nesto za istrazivanje!

avatar
Volim Partizan
Saturday, 31.10.2015
20:59

Ne navijam ni za fener ni za vas ni u snu....al u obome duelu lagano za turkose...