Bogdanović: "Teško je, izgubio sam snagu..."

Autor: Beta Beta
nedelja 17.09.2017.
23:50
Izvor: Beta

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović rekao je da je njegova ekipa ponosna na osvojenu srebrnu medalju i da je poraz u finalu veliko iskustvo.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Srbija je ostala bez zlatne medalje, pošto je izgubila od Slovenije u finalu Evropskog prvenstva sa 93:85.

"Ponosni smo na ovu medalju. Hvala navijačima koji su nas bodrili i bili uz nas tokom svih ovih utakmica i posebno u finalu. Ovo je izuzetan uspeh, veliko iskustvo uz sve probleme koje smo imali. Svi smo dali maksimum, ovo je to, a jednog dana ćemo doći u bolju poziciju za zlato", rekao je Bogdanović novinarima posle utakmice u Istanbulu.

Bogdanoviću, koji je izabran u idealnu postavu šampionata, teško je pao poraz u finalu.

"Teško mi je palo, ne zato što sam promašio to nego što sam izgubio snagu. Nema veze... Teško je, ali... Teško je pričati posle poraza, iako je srebro uspeh", rekao je Bogdanović kroz suze.

On je istakao da su slovenački košarkaši imali "izvanredan turnir" i čestitao im je na osvojenoj zlatnoj medalji.

Srpskim košarkašima će u ponedeljak u 19.00 biti upriličen svečani doček u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bayern ljubav
Monday, 18.09.2017
10:36

Ti si naše zlato Bogdane ima vremena sinoć sam se isplakao ko nikad u životu teško.

avatar
Poznavalac
Monday, 18.09.2017
06:46

Normalno je da izgubi snagu kada svaki napad ide preko njega,svaka akcija..odlicno.je odigrao i finale,ne racunam u zavrsnici one ishitrene suteve koje je neko morao da uputi..veliki igrac,ceo turnir je vukao sam srbiju ka medalji ..

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 18.09.2017
00:50

Cuj nestalo mu snage 😂😂😂 Divac ako se nije ugradio 20m na njegov ugovor nije nista uradio,momak ceo turnir sutira za 3 20%,u odbrani izbegava kontakt da ne bi dobio licnu da bi promasio u napadu,a o tome da bude vodja ekipe je apsurdno i krenuti u diskusiju. Sve u svemu svaka cast svima na borbenosti to se ne moze osporiti,ali sta ces kad grobar gura grobara da bude vodja,a ovaj za to nema ni 1% talenta.

avatar
Poznavalac
Monday, 18.09.2017
15:05

Auu koja ostrascenost..nisi ni sam svestan sta si napisao..pa bogdan je ubedljivo nas najbolji igrac na ovom EP,a i godinama unazad uz tea..ti nisi gledao nase utakmice kada ovako pises,bogdan igra odlicnu odbranu,gine na svakom.delu terena i jos stize da ubaci najvise poena...nijebon.kriv sto nema dovoljno kvalitetne saigrace..svaki napad nas ide preko njega i ili poentira ili asistira,a uz to igra i rezervnog pleja..kada je izgradjena akcija i ostane sam uglavnom pogodi ali posto ga cuvaju i po dva igraca,a drugi nema ko da uputi.sut ka kosu onda je opet tu bogdan.Jos od saleta danilovica nismo imali boljeg beka,bio bi sigurno MVP prvenstva da je imao bar tea ili jokica uz sebe ali momcima i njemu naklon i zahvalnost za ovaj uspeh!!

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 18.09.2017
16:38

Nema saigrace,a Dragic ima sve allstar igrace? Ima Doncica koji je lose igrao i pre povrede i Prelepica,a mi jednog od najboljih centara EL prosle godine,najboljeg centra EL od pre 2 godine,koji je od tada poprilicno i misica nabacio,pa cak i Stimca sa dabldabl sezonom,pa Lucica koji kida kako igra,mozda nije klasican poenter,ali zato sve ostalo radi savrseno,pa Macvana,Jovica,problem je u selektoru koji nije znao da iskoristi prednosti igraca,nego kao ajde eto Bogdan neka daje 15-20 a vi ostali oko 10,to je smesna taktika,neka daje onaj koga krene,juce Kuzmic 3od3 sut,blokada i faul nad njim za 3ipo minuta i on ga izvodi i ne igra mu do zadnja 3 minuta,Micic naravno nije dobar suter,ali mozda mu je to vece,pusti ga nek sutne 2,ako ih ubode ne vidim razlog da treci sut sutne Bogdan,a ne Micic,kod GSW kada je u cetvrtini Klej ubacio 37 poena bez promasaja,zasto Kari nije uzimao suteve iako je generalno bolji suter,pa zato sto je ovog krenulo i ekstremno je glupo da to ne iskoristis dok ide,a nase kada krene on ih salje na klupu.

avatar
Amar Zornic
Sunday, 17.09.2017
23:55

Malo si podbacio al si tokom celog turnira bio izuzetan , i ne pominjite sudije vise , budimo veliki i u porazi , Slovenci su nas zasluzeno pobedili!

avatar
Monday, 18.09.2017
00:27

Rodjace sudjenje mora da s epominje jer ce uskoro doci beton sudiej u FIBU> Ovo je tek pocetak. FIBA se raspada, a ovamo gluem silu je rdrze saveze. Mora da im se skrene pazna na te stvari. Dalje Bogdanovic niejdnu utakmicu niej podbacio, to sto resavamo sve preko njega je drugo. Slovenci su dobili da zasluzili su.