Borba za evropski tron - Zvezda ili Real?

Autor: Darko Mitrović
subota 16.05.2015.
23:44
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Juniorski tim Crvene zvezde Telekom u nedelju od 12 časova braniće titulu šampiona u Evroligi. Rival je najteži mogući - madridski Real!

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Kao uvertira seniorskom finalu Evrolige, između Real Madrida i Olimpijakosa, u ranim popodnevnim časovima saznaćemo i ko je najbolji u Evropi u juniorskoj konkurenciji.

Finale je repriza prošlogodišnjeg, a mi se nadamo da će i epilog biti isti, odnosno da će Zvezda odbraniti titulu.

Dan uoči dvoboja sa Madriđanima, trener Crvene zvezde Telekom Slobodan Klipa je izrazio zadovoljstvo dosadašnjim učinkom svog tima na finalnom turniru i uveren je da će crveno-beli pšružiti odličnu partiju i protiv ''kraljevskog kluba''.

''Odigrali smo dve jako dobre utakmice, protiv Unikahe i Sparsa. Jakom odbranom i laganim poenima iz kontre zbeležili smo dve pobede koje su nam obezbedile plasman u finale.

Utakmicu protiv Žalgirisa odigrali smo bez Alekse Radanova koji je lakše povređene. Uz to nismo imali dovljno eneregije i bili smo previše mekani. Glave su nam već bile u finalu.

U duelu sa Realom mislim da možemo da pobedimo i odbranimo titulu. Imamo dobar i talentovan tim koji će u finalnom meču sigurno biti silno motivisan. To ćemo pokušati maksimalno da stavimo u funkciju'', izjavio je Klipa.







Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Dmitrovic
Sunday, 17.05.2015
12:48

Jesam Grobar, al ovim decacima svaka cast. Nebitno je gde igra koji igrac, bitno je da se sa njima radi i da je Srbija bila i ostala zemlja kosarke, da ce se uvek pojavljivati Slavnici, Kicanovici, Divci, Djordjevici itd.

avatar
Zvezdas od rodjenja
Sunday, 17.05.2015
09:00

Deco pokazite Realu u njegovoj kuci da je Srbija zemlja kosarke i pokazite im gde se igra najbolja kosarka. Srecno i hrabro.

avatar
Samo CZV
Sunday, 17.05.2015
02:29

Napred Zvezdo!