Bravo! Usponi i padovi, na kraju pobeda Partizana u Veneciji!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 01.10.2019.
21:58
Izvor: Sportske.net

Pobeda Partizana na startu Evrokupa.

aba-liga.com/Cibona/Zeljko Baksaj
aba-liga.com/Cibona/Zeljko Baksaj

Povezane vesti

Slavlje Partizana na startu Evrokupa i to na gostovanju u Veneciji. Ekipa Andree Trinkijerija je slavila rezultatom 63:66.

Nakon početnog egala, crno-beli prave seriju od 8:0 na kraju prve deonice koja je završena na maestralan način, Jaramaz je u stilu Saleta Đorđevića pogodio trojku za 19:11.

Partizan je odigrao fantastičnu odbranu, nije primio niti jedan koš u poslednjih 3 i po minuta.

U nastavku dobra igra crno-belih do pred sam kraj poluvremena kada je nastupilo nekoliko crnih minuta.

Vodio je Partizan sa 18:30 nakon poena Rašona Tomasa, ali od tada ekipa Andree Trinkijerija nije pogodila niti jedan koš do kraja poluvremena, odnosno čitavih 4 minuta. Venecija je prišla na 4 poena zaostatka pred početak drugog poluvremena.

Ponovo su crno-beli stvorili ozbiljniju razliku nakon trojke Birčevića (32:42), ali je usledio novi pad.

Venecija je prišla na samo minus od jednog poena razlike, na drugoj strani je Nikola Janković promašio zicer. Ipak, nakon dobre odbrane, Partizan je pogodio trojku preko Gordića, potom je i Pejdž pogodio trojku za velikih 54:47 što je možda i prelomni trenutak utakmice.

Partizan je stvorio 8 poena razlike nakon što je Mozli zakucao na 3 i po minuta utakmice, ali su domaći u poslednji minut ušli sa 4 poena zaostatka. Nakon trojke Bramosa bilo je 61:64, ali je na drugoj strani Mozli  je pogodio jedno slobodno bacanje i to o tablu za +4, Partizan je u sledećem napadu imao +2 i dva slobodna bacanja Gordića koji je promašio oba. Ipak, uz dosta sreće, lopta dolazi do Voldena koji pogađa samo jedno bacanje za +3, a na drugoj strani domaći nisu uspeli da reše situaciju.

U ekipi Partizana Pejdž je imao 14 poena, Tomas 13, a Jaramaz 12. Bramos je bio jedini dvocifren u ekipi Venecije sa 12 poena.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Simkelaaa
Wednesday, 02.10.2019
08:24

Ako neko prati kosarku malo ozbiljnije i ako je upoznat sa igrom,primetice da je ovaj Partizan identican Duletovom Partizanu,cvrsta odbrana celu utakmicu,preuzimanja,igra na mali broj poena i centri koji su kljucni faktor celog tima i oko kojih se gradi igra,plus sto je Trinkijeri uveo dosta brzu igru na sve to,po meni za sada deluje sve perfektno :)

avatar
NikolaDzoni80
Wednesday, 02.10.2019
04:59
avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 01.10.2019
22:03

Nov tim, pocetak sezone,... kad je takva situacija najbitnije je da ti od starta sezone odbrana bude na visokom nivou, a sto se tice napadackog repertoara to ce vremenom dolaziti.
Znalo se da ce biti tesko, pobedili smo, idemo dalje nema sta vise da se prica.

avatar
Emperador(2018)
Tuesday, 01.10.2019
22:01

Čekam gordica na.8.5 plus za 10 k , on maši dva bacanja na 7 sekundi do kraja...