Čanak i Milojević: "Utakmica je manje bitna, samo da Si bude dobro"

Autor: Pavle Knežević
utorak 22.05.2018.
22:18
Izvor: Sportske.net

Treneri Partizana i Mege bili su pogođeni stravičnim padom Bondže Sija, što je potpuno u drugi plan gurnulo utakmicu.

Beta/Sasa Djordjevic/DS
Beta/Sasa Djordjevic/DS

Povezane vesti

Partizan je pobedio Megu sa 97:68 u prvom kolu četvrtfinala plej-ofa, ali posle utakmice svim akterima je bilo manje do priče o košarci, već su bili pod utiskom stravičnog pada Bondže Sija, koji je prevezen u bolnicu zbog toga.

"Umesto zadovoljstva pobedom, osećamo veliku zabrinutost zbog stanja Sija. U ovom trenutku ne izgeda dobro. Najbitnije je ne da on bude spreman da igra u Partizanu, nego da bude dobro", prvo je što je rekao Nenad Čanak posle utakmice.

Si je u poslendjoj četvrtini pao posle zakucavanja na leđa, ali je ipak ustao i izašao sa parketa. On je nakon toga ambulantnim kolima prevezen na preglede da se ustanovi tačno šta je.

Čanak je posle toga dao komentar meča.

"Što se tiče same utakmice, iskontrolisali smo stvari koje Mega dobro radi, skok, tranziciju, igru jedan na jedan. Bili smo u ritmu u napadu. Pobeda jeste bitna, ali očekujemo reakciju Mege. Poznavajući Dejana i ekipu, daće sve od sebe da produže seriju i vrate se u 'Pionir'", rekao je Čanak.

Trener Mega Bemaksa Dejan Milojević takođe je bio pod utiskom povrede centra Partizana.

"Nismo ni zaslužili da pobedimo, ali ja sam pod utiskom pada Sija. To je katastrofa i izgledalo je jako loše. Ne tznam šta je, ali želim mu sve najbolje i nadam se da mu nije ništa. Partizan je zdanas asluženo slavio. Treba da probamo za dva dana da ispravimo stvari i pokazemo se u boljem svetlu", rekao je Milojević.

Revanš meč igra se u četvrtak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke