Činjenice - Antić je za Zvezdu 'misaona imenica'!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 21.03.2017.
19:30
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Vest koju su plasirali makedonski mediji u utorak popodne nema uporište u realnom stanju stvari. Ljudi bliski Zvezdi objasnili su zašto Antićev povratak deluje kao naučna fantastika.

Beta/AP Photo/Todd Kirkland
Beta/AP Photo/Todd Kirkland

Povezane vesti

Maštu navijača Crvene zvezde mt:s u utorak je zagolicala vest koju su lansirali mediji u Makedoniji, a koja se odnosila na mogućnost da Pero Antić naredne sezone ponovo obuče crveno-beli dres.

Makedonski internacionalac najverovatnije će napustiti Fenerbahče na kraju tekuće sezone, ali se čini da je to jedina izvesnost u datom trenutku.

Priča o povratku Pera Antića nema uporište u realnom stanju stvari, što je tokom večeri za "Novosti" potvrdio izvor blizak šampionu Srbije.

"Pero Antić ne samo da ne razmišlja o povratku u Crvenu zvezdu, nego o tom transferu sada nema ni reči. Centar Fenerbahčea ne samo da je pod ugovorom sa turskim klubom nego je njegova milionska cena misaona imenica za beogradske crveno-bele, koji se u ovom trenutku bore sa teškom materijalnom situacijom" navodi izvor blizak klubu.

Bivši košarkaš Atlanta Houksa sa Fenerbahčeom ima ugovor koji premašuje cifru od 1.500.000 evra, a dobro je poznato sa koliko novca na godišnjem nivou raspolažu crveno-beli.

Ostaje svakako pitanje da li je Pero Antić spreman da igra za mnogo manju zaradu u Zvezdi i da karijeru završi u crveno-belom dresu, o čemu je svojevremeno govorio medijima.

Realnost kaže da "Delije" ne treba da se nadaju Makedoncu, ali...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bafana
Wednesday, 22.03.2017
04:17

Čisto sumnjam da moze da dobije i približno dobar ugovor sledeće sezone i zbog godina i povreda ..

avatar
jv
Tuesday, 21.03.2017
23:42

Antic ja Zvezdas, ako dodje to nece biti zbog para.

avatar
Кун
Tuesday, 21.03.2017
21:15

...ali kakak bi on to covek i Zvezdas bio kada bi u potencijalnim pregovorima trazio pribliznu sumu?! :)

avatar
Pretorijanska Garda
Tuesday, 21.03.2017
20:54

Nema veze ta milionska cena, vec samo njegova zelja da li zeli da zavrsi ovde karijeru, ili je zeljan da zaradi jos par miliona igrajuci u Kini... I Teo je placen kroz karijeru ekstremno mnogo, u ovom trenutku ima oko 2.8m po sezoni, ili tako nesto ukoliko se ne varam, ali kada za oko 2 godine bude slobodan igrac, dolazi ovde da odigra jos sezonu dve za simbolicnu cifru kojom placamo strance, tipa 300-400k...to je njegova dobra volja i zelja da zaigra za svoj klub za koji navija...Antic je veliki Zvezdas, jedan od onih tetoviranih sa nasim grbom, koji cesto prati nase utakmice, bodrio nas jos iz vremena kada je bio u NBA, radio iste stvari kao i jos jedan veliki Zvezdas Vucevic koji sada odlicno igra tamo, i koji takodje zeli da ovde naravno zavrsi karijeru..prica se ovde o igracu koji je pred sam kraj svoje karijere, pitanje je zapravo i koliko moze da pomogne, i samo zbog njegovog fizickog stanja moze se desiti da ni ne dodje uopste kod nas, jer nam ne odgovara takav tip igraca....

avatar
X
Wednesday, 22.03.2017
01:36

Volim sto tako slepo verujete igracima koji kazu da ce zavrsiti sezonu u Zvezdi a i sami ste svesni kako sve moze da se okrene preko noci. I Vidic i Deki Stankovic su veliki Zvezdasi i rekli su kako ce zavrsiti sezonu u njoj pa su na sve to zaboravili jer ih zivot u Srbiji posle toliko godina vise ne zanima. Teo ce sada mozda u NBA i sad ti meni reci da li je realno da se on iz Amerike vrati da zivi u ovde ili da uopste napusti NBA posle 2 sezone? Osvestite se malo i ne verujte u bajke. I nas Lovernj je rekao da ce se vratiti u Partizan kad tad ali milion stvari moze da se ispreci i bilo bi glupo da se mi uopste uzdamo u to kao vi u dolazak Teodosica. Ozenice se, stvoriti porodicu i tesko da ce uopste pomisliti da zivi u ovoj mucnoj drzavi. Uzivaj u trenutku i nemoj mnogo da mastas da se ne bi razocarao bzv.

avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 22.03.2017
18:05

Rakocevic se vratio, jedan od stare garde izuzetno velikih igraca...telo nije moglo da mu izdrzi i bio je los u odbrani, zavrsio je zbog toga karijeru, ali je napadacki i dalje bio dobar, iako je bio u 34godini...ne mogu i sigurno nece, svi Zvezdasi da se vrate ovde, takodje ne moze svaki talenat da uspe, razume se to...nas seoski fudbal i elitna kosarka nisu za poredjenje....

avatar
Drkadzija
Wednesday, 22.03.2017
07:24

Kakva bre Kina, nije ti to fudbal. U Kini igraju samo dva stranca u ekipi, i to su sve Amerikanci, uglavnom igraci iz NBA lige. Antic je vec veteran i tesko da bi njega neko hteo da uzme.

avatar
Dragonkš
Tuesday, 21.03.2017
20:32

MA PLATIĆE ONAJ KOJI OM JE SVE I PLATIO

avatar
Sampioni u boćanju
Tuesday, 21.03.2017
22:09

Hahahaha,pa bol je velika

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Tuesday, 21.03.2017
22:15

Је ли то онај што је платио Гиста, Веселог, Ловерња, Мекејлеба, Робертса, Лазмеа,...?