Čović: "Na dobrom smo putu, ne treba nam euforija"

Autor: Beta Beta
petak 31.10.2014.
13:35
Izvor: Beta

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Telekom posebno je istakao navijače crveno-belog kluba u pobedi nad Valensijom.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša čović rekao je danas da je oduševljen pobedom nad Valensijom i da je ekipa na dobrom putu.

"Ostvarena je velika pobeda protiv izuzetno kvalitetnog rivala i kluba koji zaslužuje ogromno poštovanje. Trijumfom se nalazimo na dobrom putu, ali daleko od toga da smo završili sav posao i ispunili cilj koji imamo u Evroligi",
rekao je čović za klupski sajt.

Zvezda je trijumfom nad Valensijom došla do druge pobede u prva tri kola Grupe D prve faze Evrolige.

"Još ništa nije gotovo i to svima koji vole Zvezdu treba da bude jasno. Ni po koju cenu ne smemo da upudamo u euforiju, jer pred nama je još mnogo teških i važnih utakmica i zato nam je potrebna još veća podrška", kazao je čović.

Prvi čovek Zvezde je istakao da velike zasluge za pobedu imaju navijači, koji su "fantastično bodrili ekipu".

"Jasno je da to treba da bude naša formula funkcionisanja. Moram da naglasim da je osećaj zadovoljstva posle pobede nad Valensijom još izraženiji jer je sve proteklo u najboljem redu, bez bilo kakvih incidenata. Navijači su uvažili sve naše apele i zaslužuju sve pohvale za podršku koju su dali ekipi",
naveo je on.

Crveno-beli će u nedelju dočekati Budućnost, u duelu jedine dve ekipe bez poraza u Jadranskoj ligi. čović je kazao da će i u toj utakmici biti potrebna velika podrška navijača.

"Zvezdin tim je doživeo veliko fizičko i emotivno pražnjenje i zato će mu biti neophodna dodatna energija sa tribina. Pokazalo se koliko Zvezda igra bolje i borbenije kada uz sebe ima podršku"
, rekao je čović i pozvao navijače da ispune halu Pionir.

Utakmica protiv Budućnosti igraće se u nedelju od 21.00, dok će se crveno-beli u narednoj evroligaškoj utakmici sastati sa Olipijakosom u petak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke