Čović više nije predsednik Crvene zvezde

Autor: Sportske Net
utorak 01.10.2024.
15:00
Izvor: Sportske.net

Naslednik Željko Drćelić?

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Kako se i očekivalo Nebojša Čović je postao predsednik Košarkaškog saveza Srbije, a samim tim je podneo ostavku na mestu prvog čoveka Crvene zvezde. 

"S obzirom da sam danas, 1. oktobra 2024. godine imenovan na funciju Predsednika Košarkaškog saveza Srbije, saglasno Zakonu o sportu koji propisuje nespojivost funkcija rukovođenja u više sportskih organizacija, obaveštavam vas da do prestanka mandata na toj funkciji neću moći da obavljam funkciju Predsednika košarkaškog kluba Crvena zvezda", stoji u saopštenju Nebojše Čovića.

"Koristim priliku da vam se i ovim putem zahvalim, kako na poverenju koje ste mi ukazivali sve ove godine da budem predsednik Crvene zvezde, tako i na podršci da prihvatim odgovornost, ali i privilegiju da budem predsednik KSS", dodao je Čović.

"Uveren sam da će naša Zvezda nastaviti da bude transparentan i eminentan klub, koji će nizati uspehe na nacionalnim i međunarodnim takmičenjima, brend naše Srbije, sinonim želja najmlađih u kojima su budući šampioni i reprezentativci naše zemlje i u srcima miliona onih koji su sa tribina najveća snaga Zvezde, želim Vam mnogo uspeha u daljem radu", zaključio je Čović.

Brigu o crveno-belima bi trebalo da preduzme predsednik Upravnog odbora kluba Željko Drčelić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke