Crno-bela ljubav stigla do Univerziteta u Torontu!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 12.06.2015.
18:20
Izvor: Sportske.net

Verni navijači KK Partizan NIS nastavljaju da pomeraju granice postupcima koji svedoče o bezgraničnoj ljubavi prema crno-beloj boji o čemu svedoči i primer iz dalekog Toronta.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan NIS u petak će krenuti u odbranu titule prvaka Srbije koju ponosno uspeva da zadrži u svojim vitrinama više od decenije.

Na dan kada će u hali "Pionir" početi finalna serija plej-ofa domaće Superlige na zvaničnom "Tviter" nalogu KK Partizan NIS pojavio se "retvit" koji nam je privukao pažnju.

Jedna od korisnica ove društvene mreže koja je po svoj prilici zaljubljenica u crno-bele boje pokazala je na koje sve načine može da se pokaže ljubav prema klubu.

Izvesna Sara odlučila je da sa svojom drugaricom Klaudijom na Univerzitetu u Torontu obavi prezentaciju pod nazivom "BC Partizan - When basketball is more than a game".

Na "Tviteru" je priložen elektronski formular prijavljene prezentacije koja će po svemu sudeći biti izvedena u oktobru 2015. godine.

Košarkaški klub Partizan NIS i uspesi koje izabranici beleže godinama unazad još jednom su poslužili kao inspiracija za navijače a nema sumnje da bi ovaj način demonstracije ljubavi prema klubu mogao da bude podstrek ekipi uoči početka borbe za trofej.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Dmitrovic
Friday, 12.06.2015
19:07

Ljubav prema klubu ne moze da prestanee...

avatar
Chelsea-blue machine
Friday, 12.06.2015
19:01

Crno bela porodica !

avatar
lewa9
Friday, 12.06.2015
19:00

Свака част! Пуно среће на презентацији! Боже хвала ти што сам Гробар! :)

avatar
Friday, 12.06.2015
18:28

Svaka čast, nadam se da ćete nas što bolje predstaviti pa možda neko drugi prepozna nešto što naša država neće nikada. Napred Partizan!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Friday, 12.06.2015
18:26