Crveno-beli: "Žal za majstoricom..."

Autor: Beta Beta
subota 21.06.2014.
23:34
Izvor: Beta

Košarkaši Crvene zvezde Telekom konstatovali su posle večerašnjeg poraza u finalnoj seriji plej-ofa Superlige da ostaje žal što se nisu izborili za majstoricu u kojoj bi se odlučivalo o tituli prvaka.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Telekom Marko Simonović rekao je da je njegova ekipa zaslužila da sa Partizanom igra petu, odlučujuću utakmicu finalne serije plej-ofa Superlige Srbije.

"Borili smo se i mislim da smo zaslužili makar da odemo u tu petu utakmicu. Stvarno smo dali sve od sebe u ovom susretu, kao i čitave sezone. Hvala momcima na toj borbenosti i čestitam Partizanu titulu", rekao je Simonović novinarima posle susreta u hali "Pionir".

Zvezda je ostala bez titule šampiona Srbije, pošto je izgubila od "večitog" rivala Partizana sa 3:1 u pobedama u finalu.

Luka Mitrović je kazao da je Zvezda u četvrtoj utakmici nedostajalo sreće, ali da misli da su presudne bile druga i treća utakmica finalne serije, gde su crveno-beli "bili ispod svog nivoa".

"Kao tim smo imali dosta uspeha ove sezone, u Evropi smo ostavili dobar utisak, osvojili smo jedan trofej i sem tog završnog turnira Jadranske lige u Beogradu i ove finalne serije, mislim da smo bili dobri. Hteli smo da završimo sezonu sa ovim trofejom, ali je Partizan ovog puta bio uspešniji", kazao je Mitrović.

Centar crveno-belih Raško Katić rekao je da mu je žao što Zvezda nije osvojila titulu.

"Imali smo lošu reakciju na drugoj i trećoj utakmici, danas smo većim delom igrali dobro, ali smo stali i dozvolili Partizanu da napravi seriju. Zasluženo su nas dobili ovu utakmicu. Ostaje žal što serija nije bila u našu korist", rekao je Katić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke