CSKA pronašao idealnu zamenu za Teodosića

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 06.07.2017.
22:07
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac Srbije će karijeru nastaviti u NBA ligi, a Moskovljani ne sede skrštenih ruku, već su mu odmah pronašli i zamenu.

Beta/AP Photo/Lefteris Pitarakis
Beta/AP Photo/Lefteris Pitarakis

Povezane vesti

Miloš Teodosić je pronašao svoj prvi NBA angažman, pojačaće Los Anđeles Kliperse.

On će se u "gradu anđela" za minute boriti sa Patrikom Beverlijem i sinom trenera Riversa, Ostinom, a više o tome pročitajte u nastavku.



Zamena do sada nije pronađena, doveden je Leo Vesterman, ali kao zamena za Erona Džeksona koji će karijeru nastaviti u Kini, dok se do danas nije moglo nagovestiti ko bi mogao da zameni srpskog košarkaša.

Ipak, kako "Eurohoops" prenosi, izgleda da su mu Moskovljani pronašli dostojnu zamenu, kako trenutno pregovaraju sa agentom bivšeg igrača madridskog Reala Serhija "Ćaća" Rodrigeza.

Rodriguez Rodrigez

Španski reprezentativac je minulog leta napustio Real i preselio se u NBA ligu, a tamo je nastupao za Filadelfija 76erse.

Upisao je 68 nastupa za Sikserse, u proseku je postizao 7,8 poena uz 5,1 asistencija po meču, ostavio je sasvim solidan utisak.

Sada bi mogao da se vrati u Evropu, a CSKA mu sprema ponudu sličnu onoj koju su predstavili Milošu Teodosiću ovog leta. Naime, "Ćaćo" bi u redovima Armejaca mogao da zaradi 10,7 miliona evra, na ime trogodišnjeg ugovora.

Moskovljane je ovog leta napustio i Džoel Frilend, a pored Vestermana angažovan je bivši košarkaš Darušafake Vil Klejburn.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke