Da li će posle fudbalskog i KK Crvena zvezda prišiti još jednu zvezdicu na grb, i to pred 'grobarima'?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 16.06.2019.
15:32
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Posle sinoćnjeg trijumfa, crveno-beli su na svom sajtu istakli i taj detalj.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Bilo je dosta polemike tokom proleća oko Zvezdine fudbalske titule iz 1946. godine, koja je na kraju crveno-belima priznata od strane FSS, pa sa ovosezonskom klub sa ''Marakane'' ima ukupno 30 osvojenih titula.

Ova brojka im je omogućila da na svom grbu prišiju i treću zvezdicu, od kojih svaka simbolizuje po 10 šampionskih pehara.

Ali, kako sada stoje stvari, posle fudbalskog, i KK Crvena zvezda je u odličnoj prilici da ovog proleća doda još jednu zvezdicu na svoj grb.

Na Zvezdinom sajtu su sinoć u izveštaju sa utakmice pod naslovom ''Crvena zvezda na korak od druge zvezdice'', konstatovali da će košarkaši njihovog kluba ''u ponedeljak od 18 časova na istom mestu, ali pred navijačima Partizana, imati prvu meč loptu da po 20. put u istoriji kluba podignu trofej namenjen državnom prvaku''.

Ako Zvezda sutra ne uspe u tome, novu priliku bi imala u majstorici pred svojim navijačima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

24 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Sunday, 16.06.2019
20:32

Ja bih hteo da se sve zavrsi sutra, i zbog igraca i zbog navijaca pa da se slavi kako smo slavili zadnjih nekoliko godina. Nadam se da cemo imati solidan tim, za iducu godinu ,ja bih se zhavalio: Keselju, Riversu, Reglandu, Lazicu (konacno da zaradi neku kintu vise ako ima neku ponudu ako ne, nista ostace kod nas) ako bilo kakva ponuda ima moze se nekako prodati Simanic (jer zaista mislim da decku fali masa a nema neka nada da ce je dobiti), Radanova isto, a ubaciti Uskokovica, DJordjevica, onog amera ili kanadjanina odakle je vec, jedan play nam treba i naravno centar, Risticu bas treba iskustvo, ok je ali jos mnogo treba da raid da ne bih ostao kao Gagic u Partizanu covek nema nikakvog napretka vec 6 ili 7 godina. Mislim da imamo bas dobar strucni stab, Tomic je vec ispunio cilj ako slucajno budemo sampioni to ce bas da bude veliki uspeh za njega prva godina tri pehara, ja sam siguran da iduce godine sve to ce da iizgleda bolje i kvalitetnije.

avatar
Brajkoo
Sunday, 16.06.2019
17:09

Zar racunaju i titule one prave, ugasene Crvene?!

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 16.06.2019
15:47

Mastorica pred nasim navijacima i da pozdravimo Novicu i kompaniju onako kako treba i kako zasluzuju. :)

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 16.06.2019
17:06

Ono kad si zbog sopstvene sujete i sendvica Nebojse Covica i Zvezdana Terzica spreman da se odkrenes legenda kakve su Moka Slavnic, Duci Simonovic, Dejo Savicevic,...
Ono kad te sujeta natera da vredjas reprezentativca koji je 2009 godine dao odlucujuce koseve (slobodna bacanja) u 1/2 EP protiv Slovenije,...
Zato su mali.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 17.06.2019
10:52

Kad tvoj klub bude barem jednom sampion svoje drzave onda dodji da trolujes na vestima o Zvezdi.

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 16.06.2019
23:08

Mi smo pre pet godina osvojili prvenstvo u kosarci, pre dve u fudbalu. Slabo ti matematika ide.
Jel vam stvarno maksimalni nivo inteligencije ta pesma?
Posle se ljutite kad kazemo da vam je nivo Pink, Hepi, Prva, rijaliti program i ostalo.
P.S: Stvarno respekt sto ste dali ratnom veteranu hrvatske vojske koji je ucestovao u srpsko-hrvatskom ratu da nosi majcu vaterpolo kluba Crvena Zvezda. Nemoj samo za 10 godina da se prica kako to nije istina i da je bila fotomontaza. Zamolite Nebojsu Covica da ga zove na eventualnoj petoj utakmici da sedi u pocasnoj lozi. Sirite ljubav. Stub "srpstva" se mora siriti i po Splitu na paradi "ponosa"

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 16.06.2019
21:58

Mali ste zato sto ste godinama krali, davali trojke iz auta, otimali igrace, maltretirali sudije, niste mali sto niste ozbiljan trofej videli 5 god a necete jos 10. Jednom ste cekali 30 godina za titulu, opet cete . :) Ne tera me sujeta, zasto bi ? xd Tera me to njegovo nadmeno, klosarsko ponasanje koje ne prilici njegovim godinama. Idemo, Novice, Novice, Noviceee, ceo Reaaaal... :D

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 16.06.2019
15:43

Ja mislim da ce sve biti reseno u ponedeljak mada bih ja voleo da titulu proslavimo na domacem terenu posle majstorice.

avatar
REVOLT OF MILAN
Sunday, 16.06.2019
15:43

Oni su stali na 15 i nema dalje, na tome su ostali za sva vremena. Kako da racunas nesto kao da si isti klub, a uopste nisi? Ne moze. Inace, ako mi sutra pobedimo, to je kraj.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 16.06.2019
15:49

I tih 15 nije lose s obzirom da vi nikad niste bili sampioni vase drzave.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 16.06.2019
16:16

Imaginaran svet. :D Da, ako vi pobedite, to je 2-2 u pobedama u ovom finalu. Znam da ste vi navikli da pobedjujete tipa Real sa 0-0 ili tako nesto, ali koja je poenta da ti i tvoj idol sami pripisujete partizaiju titule u raznim sportovima koje nikad necete osvojiti ? :) Stvarno vas zalim ponekad kad citam vase komentare.