Davidovac otkrio sa čim se to Zvezda muči

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 13.02.2020.
20:13
Izvor: Sportske.net

"Crveno-beli" su loše otvorili još jedan meč, što predstavlja sve veći problem.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Puleni Dragana Šakote su ostvarili ubedljiv trijumf protiv BKK Radnički u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća, više OVDE, ali je još jednom njegova ekipa jako loše otvorila utakmicu, dozvolili su našem drugoligašu da povede sa 12 razlike u uvodnih 10 minuta.

Do kraja je igrao samo jedan tim, ali ovo nije prvi put da Zvezda loše otvara utakmicu, u više navrata ih je to na kraju i koštalo pobede.

Slična situacija je sa Zvezdom na Kupu Radivoja Koraća godinama unazad, uglavnom su se mučili u prvim mečevima, ali su na kraju uspevali da se domognu i samog finala.

Nakon utakmice je za medije govorio i Dejan Davidovac, koji je pojasnio zbog čega se "crveno-beli" muče u domaćem takmičenju.

"Uglavnom se mučimo zbog ovih lopti, jer niko ne igra sa njima, nove su. Nije da se sad nešto žalim, mislim da je stvarno zbog toga. Dali smo više od 100 poena, raspoloženi smo", pojasnio je krilni košarkaš Crvene zvezde.

Čini se da su se danas dobro navikli na lopte, imali su sjajno šutersko veče i ubacili su preko 100 poena, u polufinalu će igrati sa boljim iz duela Mege Bemaks i užičke Slobode, videćemo kako će ih u subotu od 17h služiti šut.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke