Definitivno - Ašik ne igra na Eurobasketu

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 29.07.2017.
14:05
Izvor: Sportske.net

Centar Nju Orleans Pelikansa i reprezentacije Turske Omer Ašik propustiće predstojeće Evropsko prvenstvo zbog zdravstvenih problema.

Epa/Mark R. Cristino
Epa/Mark R. Cristino

Povezane vesti

Momak koji je veći deo prethodne sezone u NBA ligi propustio zbog bakterijske infekcije neće biti u stanju da pomogne svom nacionalnom timu na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Tim menadžer reprezentacije Turske Kerem Tundžeri saopštio je da Omer Ašik i dalje ima zdravstvenih problema i da zbog toga neće biti u mogućnosti da nastupi za domaćina predstojeće kontinentalne smotre.

"Naš nacionalni tim dobio je informacije vezane za zdravstveno stanje Omera Ašika. Problemi koje je imao tokom prethodne sezone i dalje traju. Zbog toga neće biti sa nama tokom priprema i Evropskog prvenstva" naveo je Tundžeri.

Omer Ašik je tokom prethodne sezone odigrao 31 utakmicu za Nju Orleans uz prosečnu minutažu od 15,5 minuta, a zdravstvene probleme ima već devet meseci.

Turska će kao jedan od domaćina Evropskog prvenstva svoje mečeve igrati u Istanbulu, a rivali će joj u grupnoj fazi turnira biti Srbija, Rusija, Velika Britanija, Letonija i Belgija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
el presidente
Saturday, 29.07.2017
18:19

Kako je Asik igrao zadnjih nekoliko sezona ovo je dobra vijest za njih.

avatar
НемојВрућВоде
Saturday, 29.07.2017
14:50

Док сам жив памтићу онај турски циркис и срамно симулирање ове љиге.