Dejo Radonjić kao ''dežurni krivac''...

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.06.2016.
23:14
Izvor: Sportske.net

Kao po nepisanom pravilu, kada Zvezda izgubi, a protiv Partizana to je najbolnije, odmah se upire prstom u trenera Radonjića.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Ni večerašnji poraz nije izuzetak po tom pitanju.

Odmah po okončanju treće finalne utakmice plej-ofa, koju je Zvezda izgubila pred svojim navijačima sa 75:72, na društvenim mrežama su primetne nove kritike na račun trofejnog trenera crveno-belih koji je posle tri trofeja u prošloj, ove sezone doveo Zvezdu na prag duple krune, uz već osiguran plasman u novu sezonu Evrolige.

Ali, kad se izgubi od Partizana, svi trofeji i uspesi se, izgleda, brzo zaborave...



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 08.06.2016
11:50

Radonjic je zasluzio postovanje nakon svega sto je uradio ove sezone. Twitter vecini sluzi za iznosenje pomodnih stavova, ne znam po cemu su ovi komentari uopste relevantni.

avatar
Radovan Filipovic
Wednesday, 08.06.2016
08:46

Najjači su mi ovi twiter navijači. Pa, ljudi, kada je dovoljno, kada je dosta? Uvek nezadovoljni. Tri puta u 6 dana je izuzetno teško dobiti bilo koga, a posebno Partizan, koji se stabilizovao i vidi se, koliko god bio oslabljen igrački kadar, da trener može da napravi čudo.

avatar
Goran Zdravkovic
Tuesday, 07.06.2016
23:27
avatar
Zeljko GGMU<3
Tuesday, 07.06.2016
23:25

Pljujte ga plujte pa kad pobedi sledecu opet ce da bude najbolji.Podrska za Radonju

avatar
PovratakraljaXXXVIII
Tuesday, 07.06.2016
23:23

Čime se vi bavite, zvezda vam ne postoji evo skoro već 5 godina na košarkaškim utakmicama, a vi se bavite time da li Radonjić postoji u nekoj tamo utakmici na klupi nekog tamo crvene zvezde telekom protiv Partizana :D

avatar
3x3
Tuesday, 07.06.2016
23:23

Sve su u pravu. Zvezda ima bar za klasu bolji tim, ali se muci. Cija je to krivica? Igraca? Ne bih rekao. Mitrovic bi mogao polako da pakuje kofere, hvala mu za sve sto je do sad uradio, vise nam nije potreban.

avatar
ddr16
Wednesday, 08.06.2016
00:33

nije imala bolje igrace od lokomotive,reala,pao-a,unikahe,himkija,bajerna pa ih je pobedila,ako tad nisu pobedili zbog boljeg trenera,nisu ni sad izgubili zbog losijeg...ne mozes ni svaka dva dana da pobedjujes nekoga,posebno u sezoni kada si odigrao 30 utakmica vise od tvog protivnika...mitrovic je imao povredu i propustio je celu sezonu,ako ne racunamo konstantin,tamis i slicne ovo su mu prve prave utakmice posle nekoliko meseci pauze...

avatar
3x3
Wednesday, 08.06.2016
09:24

Razumem to za Mitrovica. Ali zasto onda ima minutazu? Nije ovo nacin da nekog vracas u utakmice ako ti isti nije od preke potrebe za njih. A, Mitrovic to nije. Zvezda igra tako da ako krene sut za tri poena kad zaustave jedino oruzje (lopta na Cirbesa) onda ce biti pobeda. To nije igra na sigurno, vec kockanje slabije ekipe koja zna da nema sta da izgubi. Protiv jacih ekipa u Evroligi je tako igrala. Ima fantasticnu fizikaliju za odbranu i kontre, ali pozicioni napad Radonjic nema i treba da ide. Nije kosarka samo spustiti loptu na centra, druze.