Deleon trlja ruke, kasa sve punija od Zvezde i Partizana! ''Pljušte'' kazne, a sudijama je ''skrenuta pažnja''!

Autor: Beta Beta
utorak 11.06.2019.
12:13
Izvor: Beta

Košarkaški klubovi Crvena zvezda i Partizan kažnjeni su sa po 84.000 dinara zbog dešavanja na prvoj utakmici finalne serije plej-ofa Superlige Srbije.

BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS

Povezane vesti

Košarkaški klubovi Crvena zvezda i Partizan kažnjeni su sa po 84.000 dinara zbog dešavanja na prvoj utakmici finalne serije plej-ofa Superlige Srbije.

Zvezda će morati da plati kaznu zbog toga što su gledaoci u hali "Aleksandar Nikolić" vređali trenera Partizana Andreu Trinkijerija "po nacionalnoj osnovi", kao i zbog bacanja predmeta na teren.

Partizan je kažnjen sa 18.000 dinara zbog toga što nije obezbedio prisustvo igrača na konferenciji za novinare posle utakmice.

Trener crno-belih Trinkijeri je kažnjen sa ukupno 30.000 dinara zbog tehničkih grešaka.

Košarkaška liga Srbije je, takođe, opomenula Trinkijerija da nije dozvoljeno javno kritikovanje sudijskih odluka.

Aleks Renfro iz Partizana je kažnjen sa 6.000 dinara zbog tehničke greške.

KLS je skrenula pažnju sudijama da na utakmicama plej-ofa mogu i treba da koriste uređaje za proveru spornih odluka.

Crvena zvezda je u ponedeljak kao domaćin pobedila Partizan sa 98:94 i povela u finalnoj seriji.

Druga utakmica finalne serije igraće se u sredu od 19.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić", a domaćin će biti Partizan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mutherfunker
Tuesday, 11.06.2019
15:31

I sad,tek posle onakve kradje u prvoj utakmici,pocinju da se pregledavaju snimci?Regularnije bi bilo da im odma daju 50 bacanja,pa ako ubace 40 automatska pobeda, i tako do 3.

avatar
Old_school
Tuesday, 11.06.2019
15:04

Zanimljivo da se samo na vest da je predsednik izjavio da su "nenormalne pare date Partizanu i Zvezdi" ne moze da se komentarise. Jel to nezavisno novinarstvo? Svakako ne mislim nista negativno da komentarisem, ali treba da se zapitate kao profesionalci. Ovo pisem iako znam da necete objaviti.

avatar
gaja
Tuesday, 11.06.2019
14:53

isključiš ga a možeš da proveriš ima li osnova primedba.....nešto nije u redu samo opomena da mogu....

avatar
⭐♦ povratka kralja
Tuesday, 11.06.2019
13:56

Odzo dobije loptu pod kosem, pored njega dva Jankovica i sanja marinkovic, Odzo digne ruke da polozi loptu, sanja odleti iako je niko nije pipuno, Odzo tapne loptu, oba Jankovica odlete bez kontakta, faul u napadu. :D To je sudjenje o kom pricamo.

avatar
Grb partizana 1997?
Wednesday, 12.06.2019
00:13

To je bio deo njihove taktike, da pokusaju Odza sto pre da izbace iz igre jer smo na centru mnogo bolji od njih. Imas i Jaramaza koji je vise puta simulirao i niko od njih nije kaznjen tehnickom. Takodje je bio deo taktike da nas salju na liniju bacanja nadajuci se da cemo promasivati i onda se cude kad vide statistiku. Ove izjave kako su osteceni, jadikovanje i plakanje je deo pritiska kojim treba da opterete sudije u narednoj utakmici. Dakle, to je sve njihov standardni repertoar i nije nesto sto sada prvi put vidimo. Takodje, pogledaj ko sedi u KSS? Sve njihov covek do coveka a ima tu i kumovskih veza... Vidim da prete napravice ovo, napravice ono a zaboravljaju da opet kod nas dolaze u subotu...

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 11.06.2019
13:35

Koliko se ja razumijem u dinare, ovo su simbolicne sume.

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 11.06.2019
13:18

Kazna zbog vredjanja kosarkasa Partizana, nikom nista?
Na stranu to sto sto obrazlozenje za kaznu Trinkijerija cudno, jer "Ustasa" nije nacionalnost. Da stvar bude gore, on je vredjanje Trinkijerija i pesmu navijaca Partizana o Milosu Obilicu na utakmici sa Pazarom stavio u isti kos "vredjanje po nacionalnoj osnovi".

Ali sta ocekivati od Leon De(kame)leona. Ipak nas je on kaznjavao i zbog Najk patika. Svi znamo ko ga je doveo na ovo mesto i koga predstavlja.

avatar
Grb partizana 1997?
Tuesday, 11.06.2019
13:10

Navijaci Zvezde na uvrede ne treba da odgovaraju uvredama. Trinkijeri jeste mnogo toga promenio u svom obracanju javnosti nego sto je to bio slucaj kada je dosao. Sada je pun provokacija i koristi svaku priliku da podigne tenziju ali ne treba ga vredjati. Tako su radili i u ligaskom delu ABA-e pa su popili 35 poena. Mi treba da gledamo nasu igru i da ne vredjamo protivnika. Sutra se ocekuje urlanje sa tribina uvrede i ko zna sta jos, ali posle onoga sto smo preziveli u Podgorici, mislim da ne nemaju nacina da poremete nasu koncetraciju.

avatar
Momcilo Stojanovic
Tuesday, 11.06.2019
12:51

Ovaj Alen Delon baš ima selektivna zapažanja ili mu je tako naštelovan vid i sluh.Celu utakmicu vređaju Novicu,niko ne reaguje,Jaramaz oboren krvnički na parketu leži nepomičan,a najsrbskiji deo nacije,delije,skandiraju "Nosi g.vno napolje",opet nema reakcije.gađaju Gagića ,nikom ništa,Čović nakon sviranog faula nad njim,naglašavam,namerno laktom razvaljuje vilicu Nikoliću i opet nikom ništa.Ljudi dajte u svim sportovima titule Zvezdi pre početka sezone i da se na miru bavimo sportom,jer ovako je ponižavajuće za sport,sportiste i navijače.

avatar
Old_school
Wednesday, 12.06.2019
12:53

Srbo, ako nisi gledao to krvnicko obaranje, ne lupaj. Jaramaz ke sam nezgodno pao. Niko ga nije udario, lupio, gurnuo.

avatar
Brajkoo
Tuesday, 11.06.2019
12:31

...a sudijama skrenuta paznja da rezimski klub mora biti sampion pa makar se igralo ponovo 5 na 3. Sramota za drzavu,savez...onakvo sudjenje.