''Delije'' brinu pred derbi, šta predlažu? (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.11.2018.
22:23
Izvor: Sportske.net

Navijači Crvene zvezde neprijatno iznenađeni serijom poraza njihovog tima u Evrokupu.

BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS

Povezane vesti

Posle Ulma i Monaka, Crvenu zvezdu je večeras na svom terenu savladala i ekipa španske Andoree sa ubedljivih 91-80, pa navijači srpskog šampiona zabrinuto komentarišu ono što su videli na terenu.

Pogotovo jer već u subotu sledi i duel sa Partizanom u ABA ligi.

U prilogu su neke od reakcija Zvezdinih navijača, kao što vidite ima i konkretnih, možda i neočekivanih predloga s obzirom da Zvezda u ABA ligi ima svih osam pobeda za sada.
-
- - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
x90x
Wednesday, 21.11.2018
00:31

Bas smo pali u formi. Cirbes cele sezone ocajan, Perperoglu u slobodnom padu, Beron kad kako, Odzo los, o Covicu ne vredi pricati, Zvezda i Evrokup nisu njegov nivo, ne moze loptu da prevede, kradu mu zive lopte iz ruku, prosek 2 poena, jedna asistencija za rezervnog pleja?!
Nije mi jasno odluka da se Davidovac ne skida i da Dobric ne igra vise. Ali dobro, nadamo se boljem, nema poente plakati u Novembru kad se zna koji mesec je najbitniji u sezoni.

avatar
bagra
Wednesday, 21.11.2018
00:27

Ne cerujem da ce dobiti otkaz, jer ima 8-0 u ABA ligi, koja je realno bitnija, a ovde cete grupu proci, dobijete Breshu kuci i to je to, a sa koje pozicije ides nije ni bitno.

avatar
dusko
Wednesday, 21.11.2018
00:14

Pošto ne dozvoljavaš da ti se diraju igrači, Tomiću ekipa ti igra katastrofalno, očajno. Osrednje evropske ekipe nam drže lekcije, svaka sa 10+... ti si isključivo krivac.
Stvarno me ne bi čudilo da ti g-din Trinkijeri sa onakvom ekipom Partizana održi predavanje

avatar
MALI PLAVI
Wednesday, 21.11.2018
00:13

Mnogi su pljuvali Alimpijevića, koji je u EL imao 11 pobeda, a Tomić u EK neće uspeti doći do 11 pobeda iako ima bolji tim nego Alimpijević.