Doček ''Zmajića'' u Sarajevu, MVP Musa poručio: ''Ovo je tek početak!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.08.2015.
21:09
Izvor: Sportske.net, avaz.ba

Kadetska reprezentacija Bosne i Hercegovine doputovala je večeras u Sarajevo, gde im je organizovan veliki doček, uz prisustvo desetina hiljada ljudi.

Twitter, FIBA
Twitter, FIBA

Povezane vesti

Avion sa kadetskim prvacima Evrope sleteo je na sarajevski aerodrom u 20 časova, posle čega je organizovana konferencija za novinare, na kojoj su se predstavnicima medija obratili selektor Josip Pandža, kao i najbolji igrači Džanan Musa, Sani Čampara i Njegoš Sikiraš.

"Hvala svima. Teško je reći bilo šta nakon ovoga. Lagano je biti trener ovim momcima, koji su veliki znalci. To su pokazali i protiv Španije i protiv Litvanije. Tako su hladno i skoncentrisano odigrali finale pred 5 hiljada ljudi. I zato su veliki", poručio je selektor Pandža, a prenosi avaz.ba.

Najbolji igrač šampionata Džanan Musa je takođe presrećan zbog ostvarenog fenomenalnog rezultata, a javnosti u BiH je poručio da se od ove generacije tek mogu očekivati veliki uspesi.

''Ja stvarno ne mogu da verujem šta se desilo. Zahvalio bih se na ovom dočeku, svi ovi momci su disali zajedno 143 dana. Pokorili smo Evropu i nećemo na ovom stati. Idemo dalje i ovo je početak sjajne generacije i hvala vam na svemu", rekao je Musa.

Podsetimo, veliku podršku selekciji BiH u finalu protiv domaće Litvanije sa tribina su pružali reprezentativci Srbije i Crne Gore, o čemu ste više mogli da čitate OVDE.

Potom su se šampioni Evrope uputili ka centru Sarajeva, gde su ih nestrpljivo iščekivali brojni navijači.


Džanan Musa i Njegoš Sikiraš  i Sani Čampara

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke