Dok čekamo, evo šta Jović kaže o svojoj povredi!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 16.09.2017.
10:44
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Srbi širom sveta očekuju vesti iz Istanbula vezano za stepen povrede Stefana Jovića. Plejmejker poslao ohrabrujuću poruku.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Košarkaška reprezentacija Srbije igraće u nedelju za zlatnu medalju na jubilarnom 40. Evropskom prvenstvu pošto je juče savladala selekciju Rusije u polufinalu turnira.

Pobreda nije mogla da prođe bez "žrtve", a najveću je podneo Stefan Jović koji je teren napustio uz pomoć lekarskog tima naše reprezentacije zbog povrede skočnog zgloba.

"Orlovi" su meč sa Rusima uspeli da dovrše bez Jovića ali se sada čekaju rezultati pregleda kako bi se videlo da li će novi član Bajerna biti u stanju da pomogne ekipi u borbi za zlato.

Nakon meča Jović je sedeo u svlačionici sa kesom punom leda obavijenom oko desnog skočnog zgloba dok su mi saigrači prilazili da mu pruže podršku. Premda ne zna kako je došlo do povrede niti koji je njen stepen Nišlija šalje pozitivnu poruku iz Istanbula.

"Ne znam šta je bilo. Moram da pogledam snimak. Čini mi se da sam doskočio u odbrani na nečiju nogu i izvrnuo zglob. Sada ništa ne osećam, sve mi je utrnulo, ali moram da igram finale", kazao je Jović, a prenosi "Blic".

Pozitivan signal iz svlačionice poslao je i pomoćnik selektora Miroslav Muta Nikolić koji ne sumnja da će Jovketovo veliko srce pobediti i ovaj problem.

"Ma, igraće Jovke, on ima veliko srce", istakao je Muta Nikolić.

Uprkos ovim pozitivnim signalima biće neophodno da Stefan Jović obavi preglede jer će se tek nakon toga znati da li je plejmejker "Orlova" u stanju da igra finale.

Ukoliko Jović bude uz tim biće to sjajna vest jer bi u suprotnom Srbija u finale ušla sa velikim hendikepom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gosfkcz
Saturday, 16.09.2017
11:53

Nije to do srca, kada neko ne moze da stane na nogu moze da ima srce koliko hoce a i ne mozemo da dopustimo sebi da neko ko nije 100% spreman igra.

avatar
ViniciusJR
Saturday, 16.09.2017
11:52

Razumljiva je zelja, ali ako nije fit, plasim se da je vise stete nego koristi...moze se ocekivati paklen tempo, posebno je potrebno odbranu odigrati jace nego bilo koji mec do sada, a ako vec igra povrijeđen, to je samo sansa Slovencima.

avatar
DuskovicSRB
Saturday, 16.09.2017
11:48

Jovic za koju godinu ima da preraste Tea

avatar
Red blood
Saturday, 16.09.2017
11:44

Koliko mi je Muta gotivan lik!!!

avatar
Amar Zornic
Saturday, 16.09.2017
10:59

Daj Boze ali ...