Drama u Mambinu čast! Dejvis slomio srce FANTASTIČNOM Jokiću!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 21.09.2020.
07:36
Izvor: Sportske.net

Duh Kobija Brajanta kao da je ušao u Entonija Dejvisa, na kraju rešeno uz sirenu, 105:103 za Lejkerse!

AP Photo/Mark J. Terrill
AP Photo/Mark J. Terrill

Povezane vesti

Entoni Dejvis je slomio srca navijača Denvera. Pogodio je preko Jokića poslednji šut sa sirenom i doneo pobedu Lejkersima 105:103.

To je prva pobeda Lejkersa u plej ofu u poslednjoj sekundi, pogađate, 2006. je takav šut izveo Kobi Brajant.

Pre toga je Jokić dao 12 poena u nizu za Denver, doveo ih na prag pobede, ali je u sudaru dva najbolja centra današnjice, poslednju reč imao Dejvis.

On je urlao "Kobi", nakon pobede, ovo je omaž Brajantu, Lebron žali što meč nije igran u "Stejpls centru" pred navijačima.

"Verovatno bi digli krov, to je Brajant zaslužio, ovo je mali deo sećanja na ono što je činio", kaže Lebron Džejms-

U prvoj četvrtini je Lebron ubacio 12 od 26 poena, posle poluvremena Dejvis je postigao 12 od 31 poena, stigli su do +16.

Ali, Nagetsi se u ovoj neverovatnoj sezoni ne predaju, stigli su do sredine poslednjeg perioda Lejkerse, poveli koševima Mareja koji je veče završio sa 24 poena.

Na kraju, kako rekosmo drama, Jokić je horogom šest sekundi pre kraja doveo tim na prag pobede. Loša poslednja odbrana, greška Plamlija, Dejvis je ostao sam, Jokić je probao da stigne, bilo je kasno, koš koji će možda odlučiti i putnika u veliko finale.

Srbin je meč završio sa 30 poena, 9 asistencija, 6 skokova, 4 ukradene lopte, još jedna partija iz snova, ali na kraju brojke ništa ne znače, Nagetsi gube sa 2:0.

"Imaju dva veoma, veoma dobra igrača", rekao je Jokić posle meča, aludirajući na Lebrona i Dejvisa. Naredni meč je u sredu, neće biti lako za tim iz Kolorada da se uspravi i uzvrati, iako ih ne treba nikada otpisivati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke