Duda Ivković na pragu novog angažmana, i to u Superligi?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.05.2016.
19:12
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Zanimljiv razvoj događaja, da li ćemo Dudu Ivkovića do kraja sezone imati priliku da gledamo i u domaćem šampionatu?

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Podsetimo, nekadašnji selektor našeg nacionalnog tima Dušan Ivković nedavno je prekinuo saradnju sa turskim evroligašem Anadolu Efesom i od tada je slobodan u izboru novog angažmana.

Posle rastanka sa Turcima, Ivković se vratio u Srbiju, pratio je i finale ABA lige između Crvene zvezde i Mega Leksa, a posle najnovijih dešavanja u Valjevu i odlaska Vladimira Đokića sa klupe Metalca, pojavila se mogućnost da se popularni Duda angažuje u ovom klubu!

Kako smo objavili ranije danas, Valjevci su vođenje tima u nastavku sezone poverili Draganu Simeunoviću, dosadašnjem treneru juniorskog tima Metalca, ali prvi čovek ovog kluba dr Boško Đukanović namerava da u Valjevo dovede i Dudu Ivkovića.

On je to i potvrdio u izjavi za ''Blic'', a Ivkovićev angažman bio bi na prijateljskoj osnovi i njegova uloga bi bila da novom treneru Valjevaca pomogne dragocenim savetima.

''Još nema ničeg zvaničnog, on je prijatelj kluba, više od 40 godina pomaže savetima klubu, zamoliću ga da mi ovih dana još više pomogne, pogotovo što je sada u Beogradu i ima više slobodnog vremena. Imamo odličan odnos i verujem da neće biti problema'', poručio je Đukanović.

Dakle, Duda je na potezu, a njegovo iskustvo bi bilo od ogromnog značaja za ekipu Metalca u Superligi.

Na kraju, dodajmo i da je Đukanović prethodnih godina nameravao da u Metalac dovede i velika pojačanja u igračkom kadru, poput Darka Miličića ili Saše Pavlovića, ali mu se te želje nisu ispunile. Možda će sa Ivkovićem imati više sreće.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sad il\' nikad!
Tuesday, 10.05.2016
19:47

Tako je bilo i za Milicica , ovaj iz Metalca je stvarno majstor za marketing.

avatar
Goran Zdravkovic
Tuesday, 10.05.2016
19:36

Mislim da je ovaj Djukanovic pomalo smesan, prvo za dve tri godine, koliko je Metalac medju 4 najbolje nase ekipe, morao je da nadje jace sponzore, da ima stabilnu igracki ekipu a ne dovede nekog pa posle mesec dva ga otpusti i sve neke polu igrace a ovamo govori o nekim zvezdama, covek kada procita njegove intervjue misli da je ovaj prvak u svojoj drzavi a i sire...