Dule nije nepobediv, Limož zaustavljen u Nemačkoj!

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.02.2016.
21:50
Izvor: Sportske.net

Prvi poraz Limoža pod vođstvom Duška Vujoševića! Njegov tim večeras poklekao na gostovanju Oldenburgu u Nemačkoj.

twitter.com/limogescsp
twitter.com/limogescsp

Povezane vesti

Posle ri sjajne partije i tri ubedljive pobede (dve protiv Valensije u Evrokupu i jedne protiv Avra u šampionatu Francuske), ekipa Limoža poražena je večeras na gostovanju Oldenburgu, u meču petog kola Grupe I, Last 32 faze Evrokupa.

Domaćin je slavio sa 92:88, posle velike borbe čitavim tokom meča, pa je tako Duško Vujošević pretrpeo i prvi poraz na klupi francuskog velikana.

Duel u Oldenburgu bio je rezultatski neizvestan čitavim tokom meča, vodila se ravnopravna borba, ali je u drugom poluvremenu domaćin bio za nijansu bolji i na kraju zasluženo trijumfovao.

Možda i ključne poene postigao je Dagins, na minut i po pre kraja, kada je trojkom odveo domaće do ''plus pet'' - 85:80.

Šafarcik je zatim vratio trojku, ali Dagins odgovara novim poenima, za vođstvo Oldenburga 87:83. Do kraja meča Vujoševićev tim nije imao odgovor.

Dagins je sa 21 poenom bio najefikasniji u pobedničkoj ekipi sa 21 poenom, a Klemen Prepelić je upisao 16.

U Limožu, koji je nastupio bez Vojčehovskog, najefikasniji Danijels sa 15 poena, Bungu-Kolo je postigao 14, Leo Vesterman 13, a Bo Mekejleb 11 poena.

Ovim trijumfom Oldenburg je overio prvo mesto u ovoj grupi i plasman među 16 najboljih, a Limož će imati priliku da se pridruži Nemcima ukoliko u poslednjem kolu pred svojim navijačima savlada ekipu solunskog PAOK-a.

Naime, Oldenburg sada ima učinak od 4 pobede i jednog poraza, a Limož, Valensija i PAOK imaju po dve pobede i tri poraza, pa će Limožu mnogo značiti ubedljive pobede nad Špancima u protekla dva kola.

Podsetimo, ranije večeras PAOK je u Solunu savladao Valensiju sa 75:72.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
degrobarizator
Thursday, 04.02.2016
00:05

Izgubio?!?!? Ne mogu da verujem da ovaj covek moze da izgubi utkmicu! Kad kazes da je u pitanju obojeni program ne odobre komentar :). Evo nisam rekao :) :)

avatar
K-A-L-U
Wednesday, 03.02.2016
23:08

Moralo se i ovo desiti.. :)nNm vz samo naprijed generalne!