Dule Vujošević posle osvojenog trofeja stigao u Beograd, a onda dao dodatni ''vetar u leđa'' Partizanu!

Autor: Darko Mitrović
petak 14.02.2020.
11:02
Izvor: Sportske.net, BCPartizan TV

Proslavljeni trener ima razloga za veliko zadovoljstvo ovih dana, a raspoloženje bi mogao dodatno da mu popravi i njegov Partizan.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Znate već, pre nekoliko dana rumunski Kluž je, pod vođstvom Duška Vujoševića, osvojio Kup Rumunije, što je prvi trofej legendarnog trenera od odlaska u pomenuti klub.

Potom je doputovao u Beograd, gde je za ''BC Partizan TV'' govorio najpre o svom zdravstvenom stanju.

''Nisam loše. U jednom periodu sam bio samo na terapiji, čekao da dođe do transplantacije, da bih počeo opet u nekoj meri da se bavim poslom koji jedino znam da radim, koji mi znači i da se osećam korisnim. Ovo mi je najbolja vrsta terapije'', istakao je Vujošević.

Kada je u pitanju rumunska liga i kvalitet njihovih klubova, priznaje da je prijatno iznenađen.

''Rumunska klupska košarka je znatno kvalitetnija nego što sam mislio, imaju dosta stranaca. Mislio sam da je lakše nego što jeste, svuda je teško osvajati trofeje.

Znači mi taj trofej, znači i klubu, koji je organizovan, koji ima dobrog sponzora. Lep je i grad za život, bolje je nego što sam mislio kad sam išao tamo. Jeste ispod nekog mog rejtinga, ali tu treba da se uračuna i ta neka moja mana, da nedeljno imam tri dijalize. Oni su me uzeli sa tom manom. Za sada je dobro sve to, dobro je dok ima rezultata.

Čovek mora stalno da se potvrđuje, da se rejting svakodnevno brani'', istakao je Vujošević.

Do kraja nedelje, glavna košarkaška tema u Srbiji biće Kup Radivoja Koraća, gde Partizan brani trofej.

Vujošević veruje da će crno-beli u tome i uspeti.

''Kup je takmičenje u kome jedna utakmica odlučuje, pa su u tom smislu moguća i iznenađenja, ali ja se nadam da u Nišu neće biti iznenađenja i da će trofej osvojiti Partizan'', zaključio je Vujošević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke