Dva Zvezdina rivala slavila sa po 40 razlike!

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 15.02.2016.
20:10
Izvor: Sportske.net

Lokomotiva Kuban i Darušafaka su upisale veoma ubedljive pobede u VTB i TBSL ligi.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

'Lokosi' su u Krasnodaru razbili finske Bizonse rezultatom 95:55 i tako vezali 8. trijumf u VTB ligi,  13. na 18. nastupa u tekućoj sezoni.

Najzapaženiji pojedinac u četi Jorgosa Barcokasa bio je Entoni Rendolf. Američki krilni centar je potvrdio da je u fenomenalnoj formi, ubacio je 26 poena i imao 8 skokova za nešto manje od 26 minuta provedenih na parketu.

Dvocifren košgereski učinak kod pobednika imali su posednje pojačanje Lokomotive, koje će imati pravo nastupa u daljem toku Evrolige, Met Džening (15 pts), zatim odlični australijski šuter Rajan Broenhof (14 pts) koji je pogodio četiri trojke iz pet pokušaja i američki krilni centar Kris Singlton (12 pts).

Najbolji igrač 'Lokosa' ove sezone Malkolm Dilejni se više orjentisao na razigravanje svojih saigrača, imao je 7 asistencija i po 5 poena i skokova.


Jednako ubedljiva bila je i Darušafaka.

Evroligaš iz Istanbula je nakon ubedljivog poraza od Lokomotive u Krasnodaru u 7. kolu Top 16 faze iskalio bes na Ušaku i trijumfovao sa ubedljivih 92:52 u 18. kolu turskog šampionata.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Salvatore
Monday, 15.02.2016
23:24

Lokomotiva prevara od tima,nzm sto se Zvezda mora njih plasiti,opet ce im pustiti pobedu,ono jr sramota sta su radili igraci Lokomotive protiv Zvezde,onoliko da se promasuje.....