Džikić dodatno zabrinuo Grobare: ''Vanja se baš dobro 'sredio'''

Autor: Beta Beta
sreda 04.01.2017.
23:19
Izvor: Beta

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je da je njegov tim odigrao večeras u Beogradu "solidnu utakmicu" protiv Solnoka u Ligi šampiona. Neizvesnost oko težine povrede Vanje Marinkovića.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Partizan je večeras pobedio 77:67 u 11. kolu Lige šampiona i tako praktično izborio plasman u drugu fazu, dok je Solnok još ranije izgubio sve šanse.

"Mislim da smo igrali solidnu utakmicu. Da smo dali penale, koje smo šutirali slabije, razlika bi bila veća i verovatno bi se igralo sa manje grča. Videli ste sastav s kojim smo izašli. Vanja Marinković se baš dobro 'sredio'. Videćemo kad budemo znali šta i kako, obavestićemo navijače našeg kluba", rekao je Džikić novinarima posle meča.

"Čestitam našem protivniku. Igrali su vrlo dobro. Igrali su utakmicu sa mnogo energije i strasti. Ako ne znate njihovu situaciju na tabeli, verovatno biste pomislili da se bore za drugu rundu. Imam veliko poštovanje za takve ekipe koje ne igraju loše kada izgube šanse za prolaz", rekao je Džikić.

Partizan u subotu igra sa Karpoš Sokolima u Jadranskoj ligi, a ulaz na tribine biće slobodan.

"Što se njih tiče (navijača), koristim ovu priliku da ih pozovem na Karpoš. Odlučili smo da tribine otvorimo za sve koji hoće da dodju. Ja se nadam da će broj zainteresovanih biti zadovoljavajući", rekao je Džikić.

Jedan od najboljih igrača Partizana večeras bio je Stefan Pot.

"Mislim da smo odigrali dobru utakmicu i, što je najvažnije, pobedili. Uvek idemo iz utakmice u utakmicu. Ova se završila, okrećemo se sledećem protivniku. Nadam se da ćemo nastaviti da pobedjujemo", rekao je Pot.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke