Džikić: ''Malo smo zapaničili...''

Autor: Beta Beta
utorak 07.06.2016.
23:39
Izvor: Beta

Iako je, bez sumnje, zadovoljan posle večerašnje pobede njegovog tima nad Zvezdom, trener Partizana veruje da njegov tim može još bolje.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je da je zadovoljniji nego posle prve dve utakmice finala plej-ofa i ocenio je da Crvena zvezda izvlači mnogo dobrog iz njegovog tima.

''Iskreno, zadovoljniji sam, naravno, nego posle prve dve utakmice. Nekako mi se čini da Zvezda izvlači dosta toga dobrog iz nas. Odigramo zrelije u momentima, a ponekad budemo ono što stvarno jesmo. Generalno, moram da budem zadovoljan pobedom“, rekao je Džikić novinarima.

Partizan je danas pobedio sa 75:72 i tako smanjio na 2:1 u finalnoj seriji plej-ofa Super lige. Sledeći meč igra se za dva dana. Šampion će biti ekipa koja prva dodje do tri pobede.

''Imamo još rezervi. Moraćemo da igramo pametnije. Kraj mi se nije svideo, malo smo zapaničili. Što je normalno, ne znam šta su očekivali moji igrači. Dobro se završilo. Mi smo domaćini za dva dana, menja se težište u podršci. Napunili su Pionir, nadam se da će i naši navijači nas da izbodre za dva dana“,
rekao je Džikić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GOODBYE HORSES
Wednesday, 08.06.2016
00:11

Samo loma, ali loma je falilo da opet bude Paloma. Vise nisam pametan sta da se (u)cini u pripremi utakmice/utakmica, ovo je strasno sta nam se radi...

avatar
GOODBYE HORSES
Wednesday, 08.06.2016
00:02

Postaces i ti seceras ako vec nisi, vidim ja...