EK - Loše vesti iz Francuske za Partizan!

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.03.2021.
20:32
Izvor: Sportske.net

Da je bio drugačiji epilog, Partizan je mogao već večeras u četvrtfinale, a ovako...

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Večeras se igraju utakmice pretposlednjeg, petog kola Top 16 faze Evrokupa u Partizanovoj Grupi F, a prvi meč je već završen.

Lokomotiva Kubanj je kao gost ubedljivo savladala domaći Metropolitans u Francuskoj rezultatom 83:61.

Ovakav epilog ne ide baš na ruku Partizanu. Crno-belima je odgovarala pobeda francuskog tima, jer bi u tom slučaju Lokomotiva bila otpisana iz trke za četvrtfinale, a crno-beli bi eventualnom pobedom nad Trentom večeras već mogli da overe plasman među osam najboljih.

Ovako će Partizan, ako želi u četvrtfinale morati da savlada i Trento, ali i Metropolitans u poslednjem kolu, kako ne bi zavisio od drugih rezultata.

Lokomotiva je protiv Metropolitansa tokom čitavog meča bila mnogo bolji rival, što rezultat i pokazuje, a najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je bivši plej Partizana Najdžel Vilijams-Gos sa 19 poena i sedam asistencija. Uz njega, odličan i Kamings sa 18 postignutih poena, a kod domaćih Braun najefikasniji sa poena.

Metropolitans na vrhu tabele sada ima skor 3-2, Lokomotiva je na 2-3, a Partizan i Trento, čiji je meč počeo u 20 časova za sada imaju skor 2-2.

-

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke