EK - Nedović odveo Unikahu u finale!

Autor: Nikola Miloradović
petak 17.03.2017.
22:28
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Unikahe još jednom su nadigrali Lokomotivu Kubanj iz Krasnodara i tako se plasirali u veliko finale.

eurocupbasketball.com/Lokomotiv
eurocupbasketball.com/Lokomotiv

Povezane vesti

Izabranici Đoana Plaze opet su bili bolji od Obradovićevih Lokosa, sada su ih u svojoj dvorani u Malagi savladali rezultatom 74-63.

Od starta utakmice je španski sastav nametnuo svoj ritam, sa tri vezane trojke su otvorili meč.

Nedović je od starta bio u dobrom ritmu, što je potvrdio do kraja utakmice, kako je bio ubedljivo najzaslužniji za trijumf Unikahe.

Domaćin je imao odgovor na svaki pokušaj gostiju iz Krasnodara da im se približi, pogađali su u bitnim trenucima pored Nedovića i Fog i Dijaz, te je Unikaha apsolutno zasluženo izborila plasman u veliko finale.

Bivši bek Crvene zvezde i Golden Stejta je meč završio sa 21 poenom, dodao je tome i četiri asistencije.

Pratili su ga Kajl Fog sa 16 poena, kao i Alen Omić sa 10 poena i šest skokova.

Dejan Musli nije bio u protokolu zbog povrede.

Kod Lokomotive, ponovo se istakao bivši košarkaš Partizana Kevin Džouns sa 17 poena i 10 skokova, dok je dvocifren bio i Baburin sa 12 postignutih poena.

Unikaha u finalu čeka bojeg iz duela Valensije i Hapoela iz Jerusalima, ta dva tima će odigrati majstoricu 22. marta, kako je nakon pobede Valensije u Španiji, Hapoel uspeo da slavi kod kuće i izbori treći meč, više o tom susretu OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Saturday, 18.03.2017
10:07

Teodosic, Jovic, Nedovic, Bogdanovic, Milosavljevic (da se ne lazemo, bolji je od Lazica), Simonovic, Bjelica, Jokic, oni su sigurni putnici na EP, barem bi tako trebalo da bude iako znam da ce opet sigurno otici i Raduljica koji je Saletov ljubimac i jedino sto moze da ga odvoji od poziva je povreda. U slucaju Bjelice, bojim se da ce ga klub zadrzati preko leta, ali mesto je tu i ceka ga, ne sme da se dovodi u pitanje ako ipak sve bude u redu do kraja - ostaje jos samo da se vidi ko ce da ide kao druga 3, 4 i 5 i treca petica, a mozda taj neko i kao PRVA trojka, samo konstatujem da Simon zasluzuje da ide isto kao i Jovic, a u dobroj meri i Kuzmic kojem je Musli konkurent, Marjanovic i Milutinov bas i ne ako cemo realno da gledamo. Na n. krilu imamo Lucica, Micova, Kalinica i Todorovica i (donekle) Zagorca i Keselja, ali Keselja sigurno ne bih zvao ni na siri spisak isto kao ni npr. Dangubica. Micov moze i dvojku, a na cetvorci su tu jos i Jelovac i ekipa, mislim da su u citavoj postavi najsigurniji Teodosic, Jovic, Nedovic pa svakako i Bogi:-D