EK - Srbi sjajni u porazima

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.11.2015.
22:30
Izvor: Sportske.net

Mnogobrojni srpski internacionalci koji nastupaju za učesnike Evrokupa ponovo su bili zapaženi na evropskoj sceni iako su klubovi za koje igraju uglavnom gubili.

albaberlin.de
albaberlin.de

Povezane vesti

Širom Evrope večeras su na programu bili mečevi šestog kola grupne faze Evrokupa na kojima su zapažene učinke imali srpski internacionalci.

Klubovi za koje nastupaju Srbi uglavnom su bivali poraženi ali su Novica Veličković, Vladimir Micov i drugi pružili sjajne partije.

Oldenburg je u okviru grupe "A" savladao Bon rezultatom 77:70, a Nemanja Aleksandrov postigao je 8 poena i ostvario 3 skoka. U istoj grupi Olimpija je pretrpela četvrti poraz na gostovanju Trentu a Sava Lešić je meč završio sa 16 poena i 6 skokova.

Valensija je savladala Nansi ali bivši kapiten Partizana Vladimir Lučić nije uspeo da se upiše u strelce pa je meč završio sa samo dva skoka.

Turski Trabzonspor poražen je na gostovanju Arisu a Novica Veličković je meč završio sa 11 poena i 6 skokova, dok je bivši član Partizana Terens Kinsi upisao 7 poena i 6 asistencija.

Sjajnu partiju u dresu Budućnosti zabeležio je Tadija Dragićević koji je sa 17 poena i 3 skoka participirao u porazu Podgoričana od Banvita.

Košarkaši Galatasaraja pretrpeli su prvi poraz u Evrokupu i to na domaćem terenu, a Vladimir Micov je i pored toga bio sjajan pošto je duel sa Neptunasom završio sa 16 poena, 3 skoka i 3 asistencije.

Solnok je kao domaćin savladao PAOK rezultatom 78:69 uz dobru partiju Strahinje Miloševića koji je postigao 13 poena, a u solunskom sastavu Milenko Tepić je ostao bez učinka. Doskorašnji član Crvene zvezde Telekom Sofoklis Skorcijanitis meč je završio sa 5 poena i 3 skoka.

Bivši centar Partizana Đorđe Gagić postigao je 8 poena i ostvario 3 skoka u pobedi Brindisija nad Ređoemilijom.

Pomenimo i to da je Alba u utorak poražena u Berlinu od Ludvigsburga a Dragan Milosavljević je predvodio "Albatrose" sa 18 poena i 3 skoka.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Thursday, 19.11.2015
00:44

18 poena, 3 skoka i 2 asistencije, covek kida kako igra iz meca u mec...