EK - Virtus raspucan i bez Tea, Mekintajer ne može sam protiv Lokomotive

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.10.2021.
21:11
Izvor: Sportske.net

Favoriti za sada bez greške.

Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©
Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Večeras su odigrane još dve utakmice prvog kola Evrokupa.

Lokomotiva Kubanj je na svom terenu savladala špansku Andoru rezultatom 93:82, posle znatno bolje igre u većem delu meča. Ruski tim je već na poluvremenu imao ubedljivih 51:34 u svoju korist, tokom treće deonice ta razlika je išla i do 26 poena prednosti za Lokomotivu, a u poslednjih deset minuta gosti su uspeli da značajno ublaže ovaj poraz.

Amerikanac Motli je sa 29 poena i osam skokova bio najbolji u pobedničkoj ekipi, a pratili su ga Tompson sa 20 i Mekolum sa 18 poena. U ekipi Andore najefikasniji bivši plej Partizana Kodi Miler-Mekintajer sa 19 postignutih poena, pet asistencija i tri skoka.

Prvo kolo u Grupi A, u kojoj se takmiči i Partizan, kompletiraće duel Slaska i Lijetkabelisa, a u Grupi B je italijanski Virtus kao gost lako izašao na kraj sa ekipom turskog Bursaspora.

Bez povređenog Teodosića, Virtus je slavio sa 101:83 i bio je napadački izuzetno raspoložen, pogotovo u prvom poluvremenu kada su gosti postigli čak 57 poena, nešto poput Partizana sinoć u Hamburgu.

Na kraju, najefikasniji u pobedničkoj ekipi bili su Hervi sa 18, Belineli sa 15 i Alibegović sa 14 poena. Bursu je predvodio Frimen sa 15 poena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke