EL - Krle dominirao u porazu Efesa

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.02.2015.
21:58
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Laboral Kuće priredili su iznenađenje u pretposlednjem meču 8. kola TOP 16 faze EL u grupi "F", pošto su u Istanbulu savladali Efes i izjednačili se sa Ivkovićevim timom po broju pobeda i poraza.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Košarkaši Anadolu Efesa i Laboral Kuće priredili su nam još jedan uzbudljiv i neizvestan meč u prvom kolu druge runde takmičenja u TOP 16 fazi Evrolige.

Pomalo iznenađujuće, Baskijci su slavili u Istanbulu rezultatom 84:87 (13:25, 20:25, 30:15, 21:22) čime su vratili brejk i izjednačili se sa Efesom po broju pobeda i poraza nakon osam odigranih utakmica.

Gosti su preslišali Ivkovićev tim u prvih 20 minuta ali im prednost od 17 poena nije bila dovoljna da mirno privedu kraju utakmicu, pošto je Efes nadomestio zaostatak tokom trećeg perioda.

Kako je Efes prvu utakmicu dobio rezultatom (67:72), Laboral Kuća nije uspela da dobije u Istanbulu sa više od pet poena razlike i tako preskoči večerašnjeg rivala na tabeli, ali nema sumnje da će u redovima španskog kluba biti zadovoljni činjenicom da su uopšte slavili na Bosforu.

Jednu od najboljih partija od dolaska u Efes večeras je pružio doskorašnji kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić. Centar Efesa upisao je dabl-dabl učinak sa 16 poena i 12 skokova, dok je u ekipi Laboral Kuće briljirao Fernando San Emeterio sa 22 poena.

Bivši košarkaš Partizana Davis Bertans postigao je 14 poena i upisao 5 skokova za 16 minuta igre.

U grupi "F" vodi Olimpijakos sa skorom 6-1 i utakmicom manje u odnosu na konkurente. Drugi je Fenerbahče sa 6 pobeda i 2 poraza koliko ima i trećeplasirani CSKA, dok četvrta pozicija pripada Efesu (4-4).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Windman
Saturday, 28.02.2015
00:35

Samo mi nije jasmo gde je dominirao.. Odgledah ceo mec i odigrao je katastrofa... 5/11 sut iz igre.