EL - Niko da pomogne, Zvezdini rivali lagano do pobeda

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 21.03.2017.
22:03
Izvor: Sportske.net

Nakon Anadolu Efesa pobede u okviru 27. kola Evrolige upisala su još dva direktna rivala Crvene zvezde mt:s. Baskonija se prošetala Bambergom, Panatinaikos lako kod kuće sa EA7 Olimpijom iz Milana.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s moraće da se vode onom narodnom "uzdaj se u se i u svoje kljuse" pošto su direktni rivali u borbi za mesto na tabeli i večeras ostvarili pobede.

Ranije tokom večeri Anadolu Efes je slavio na gostovanju Žalgirisu o čemu ste više mogli da čitate OVDE, a pobede su upisali još Baskonija i Panatinaikos.

Španski sastav vezao je četvrtu uzastopnu pobedu u Evroligi pošto je na gostovanju Brose Bambergu lako stigao do ubedljivog trijumfa.

Baskonija je slavila u Bambergu rezultatom 96:71 (30:11, 23:26, 21:16, 22:18) pa sada ima pobedu više i utakmicu više od šampiona Srbije.

Pitanje pobednika u Bambergu nije se postavljalo nijednog trenutka, premda se od ekipe Andree Trinkijerija očekivao žešći otpor jer se radi o timu koji u porazu "skupo prodaje kožu".

Šejn Larkin i Čejs Badindžer bili su najefikasniji u pobedničkom sastavu sa po 17 poena, dok je Tornike Šengelija upisao dabl-dabl učinak sa 16 poena i 12 skokova.

U poraženom timu dominirao je Džerel Meknil sa 17 poena, 5 skokova i 3 asistencije.

Nikakvih problema na domaćem terenu večeras nije imao ni Panatinaikos koji je sa lakoćom savladao EA7 Olimpiju iz Milana.

Panatinaikos je u "OAKA Areni" slavio rezultatom 74:61 (21:15, 17:10, 19:15, 17:21) pa će bar do sutra veče imati pobedu više u odnosu na Zvezdu.

Po trinaest poneda u pobedi Panatinaikosa postigli su Nik Kalates i Majk Džejms, dok su po deset poena postigli Kej-Si Rivers i Nikos Papas.

Avudu Abas je bio najefikasniji u poraženom sastavu sa 15 poena, a dabl-dabl učinak ostvario je Andrea Ćinćarini (11 pts, 12 sk). Milan Mačvan je odigrao jako dobro, postigao je 12 poena, upisao 7 skokova i zabeležio 4 asistencije, dok je Raduljica za manje od 20 minuta postigao 7 poena i ostvario 6 skokova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke